Fasole batuta in trei culori. Cum transformi o mancare de post intr-una care sa arate ca o delicatesa

Fasole batuta in trei culori. Cum transformi o mancare de post intr-una care sa arate ca o delicatesa

Fasolea este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere dar este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut.

acum 44 luni (7 Nov 2016)

Fasolea este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere dar este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut.

"Fierbe un kilogram de fasole dupa ce a stat la inmuiat peste noapte, numai in apa cu sare si altceva nimic. Fasole,sare, piper alb, zeama de la o jumatate de lamaie, o lingura varfuita de seminte de susan, ulei de porumb. Fasole, sare, piper negru, boia de ardei dulce si un strop de boia de ardei iute, pasta de rosii, ulei de masline. Fasole, sare, o capatana de usturoi, piper negru, o legatura de patrunjel, o legatura de leurda, ulei de floarea soarelui.

Bate bine cu blendereul fiecare transa de fasole in asa fel incat sa ai texturi fine, matasoase si omogenitate deplina. Apoi nu mai trebuie decat sa asezi cele trei feluri de fasole pe un platou la indemana, cu paine proaspata alaturi, sa te inchini cu trei cruci mari si cu smerenie sa imbuci si sa te bucuri de gustul ales a celor din fata ta". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro