Fascinanta poveste de iubire dintre studentul criminal de la Medicina si ucraineanca pe care a cucerit-o din puscarie: "Stiu ce fac si nu o sa regret!"

Fascinanta poveste de iubire dintre studentul criminal de la Medicina si ucraineanca pe care a cucerit-o din puscarie:

Povestea de dragoste dintre Inna Kalioglo (22 de ani) si Sergiu Raul Florea (25 de ani) incepe in urma cu aproximativ trei ani. Fata mai spune ca in inchisoare, la maxima siguranta, Sergiu Florea a inceput sa citeasca Biblia si sa se schimbe foarte mult, iar in momentul in care a prins un telefon mobil cu internet, adus in celula de un coleg, a intrat pe sitetul frecventat de Inna si a abordat-o cu numele de Raul, fara ca vreunul din ei sa stie cum arata celalat. Ea tot gasea clienti sa se prostitueze sa faca bani si au hotarat sa fie ultimul lor client si chiar in ziua aceea s-a intamplat", a povestit tanara care s-a mutat in Arad si momentan locuieste la sotia unui alt detinut, urmand sa isi caute de lucru si sa se mute in chirie. Sergiu Florea si Carmen Bejan au fost condamnati la 20 de ani de inchisoare pentru omor si profanare de morminte dupa ce l-au ucis si transat intr-o camera de camin pe Trifu Schroth, un barbat de etnie roma cu care Carmen Bejan a intretinut relatii sexuale contracost.

acum 67 luni (1 Apr 2015)

Povestea de dragoste dintre Inna Kalioglo (22 de ani) si Sergiu Raul Florea (25 de ani) incepe in urma cu aproximativ trei ani. Tanara, care este originara din Odessa, Ucraina, si a fost studenta la Design, dar a renuntat pentru ca parintii nu au mai putut sa o tina la facultate, povesteste ca obisnuia sa intre pe diferite siteuri de unde descarca muzica crestina. Fata mai spune ca in inchisoare, la maxima siguranta, Sergiu Florea a inceput sa citeasca Biblia si sa se schimbe foarte mult, iar in momentul in care a prins un telefon mobil cu internet, adus in celula de un coleg, a intrat pe sitetul frecventat de Inna si a abordat-o cu numele de Raul, fara ca vreunul din ei sa stie cum arata celalat. Dupa doar cateva zile, Sergiu Florea a ramas fara acces la internet, dar a apucat sa ii ceara fetei numarul de telefon si a inceput sa o sune de pe telefonul din puscarie, la care detinutii au acces pe baza unui card.

"Ii spuneam ca imi place cum vorbeste si cum gandeste, iar el imi spunea ca daca o sa aflu cine este nu o sa mai vreau sa vorbesc cu el. Imi spunea sa nu-l mai laud ca nu este nimic", a mai spus tanara.

Fata s-a speriat si a vrut sa puna punct relatiei, dar era deja indragostita iremediabil. Nu mi-am dat seama niciodata ca o sa intalnesc pe cineva atat de periculos. Imi spuneam mie insami ca trebuie sa termin, dar nu am reusit niciodata", a declarat Inna Kalioglo pentru "Adevarul".

Renuntand la facultate, Inna Kalioglo a plecat la surorile ei din Italia, sperand sa isi gaseasca de lucru si sa il uite pe Raul. "Am plecat crezand ca o sa-l uit, dar acolo m-am apropiat mai mult de el", povesteste Inna, care spune ca, in functie de timpul pe care Sergiu Florea il poate petrece le telefonul din penitenciar, vorbesc la telefon si cate jumatate de ora sau o ora, iar scrisori isi scriu in fiecare zi. Nici nu au vrut sa auda, m-au intrebat cum am avut curajul sa merg in penitenciar, sa vad grat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro