Farage, dupa ce a luat pranzul cu Macron: "Probabil este ultima sansa a UE"

Farage, dupa ce a luat pranzul cu Macron:

Emmanuel Macron a fost marti la Strasbourg si a sustinut un discurs despre viitorul Europei in Parlamentul European. Alegerile desfasurate recent in Ungaria, Italia si Cehia au aratat ca oamenii din Europa s-au saturat de controlul Bruxellesului si ca vor ca puterea de decizie sa revina institutiilor nationale", a sustinut politicianul britanic.

acum 75 luni (18 Apr 2018)

Emmanuel Macron a fost marti la Strasbourg si a sustinut un discurs despre viitorul Europei in Parlamentul European.

Dupa discurs, liderul de la Palatul Elysee a luat pranzul cu presedintele Parlamentului European, Antoni Tajani, dar si cu Nigel Farage, un militant eurosceptic care a organizat campania pentru iesirea Marii Britanii din UE.

"Am fost introdus presedintelui Macron de catre Tajani, care m-a prezentat drept al Parlamentului European, iar Macron a zambit si a spus ", a scris Farage pe contul sau de Twitter.

Potrivit fostului lider al partidului eurofob Ukip, faptul ca a luat masa impreuna cu Macron este "amuzant", dar l-a ascultat pe presedintele francez in pofida "filosofiei politice diferite".

"Probabil el este ultima sansa a UE", a apreciat Farage, inainte de a-si exprima punctul sau de vedere asupra viitorului Europei. Alegerile desfasurate recent in Ungaria, Italia si Cehia au aratat ca oamenii din Europa s-au saturat de controlul Bruxellesului si ca vor ca puterea de decizie sa revina institutiilor nationale", a sustinut politicianul britanic.

Nigel Farage s-a retras de la conducerea Ukip la cateva luni dupa referendumul pentru Brexit, motivandu-si decizia prin faptul ca si-a indeplinit misiunea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro