Faraday Future, bolidul electric lansat ca sa "ucida" din fasa viitoarele creatii Tesla

Faraday Future, bolidul electric lansat ca sa

De asemenea, Faraday Future a anuntat ca va investi peste 1 miliard de dolari intr-o fabrica de baterii pentru masini electrice pe care o va construi in Nevada, ceea ce inseamna locuri de munca pentru inca 4.500 de persoane.

acum 101 luni (5 Jan 2016)

Bolidul Faraday Future este dotat cu ecran tactil, se va conduce si singur si, de asemenea, va avea capacitatea de a inmagazina o multime de informatii despre proprietar, astfel incat sa-l ajute cu recomandari de restaurante sau sa-i aleaga muzica preferata, gratie conexiunilor cu smartphone-ul.

Bolidul FFZero1 ajunge la 100 km/h in mai putin de 3 secunde, viteza maxima este de 320 km/h si este dotat cu o casca prin care soferul poate primi apa si oxigen. Masina ar avea o autonomie cu aproximativ 15% mai buna decat cea de la Tesla Motors, deci cam 80 - 100 de kilometri de condus in plus. Pe de alta parte, reprezentantii Tesla Motors declarau anul trecut ca masinile electrice cu autonomie de 1.000 de km vor fi produse in cel mult doi ani, pentru ca cele autonome sa apara in 2018.

Reprezentantii Future Faraday iau in calcul pentru masinile pe care le vor produce pe viitor modelul car sharing, in care nu trebuie sa existe un anumit proprietar, ci masinile pot fi folosite pentru timp scurt, contra-cost, de cei care au nevoie. In numai 18 luni de la infiintare, Faraday se lauda cu nu mai putin de 750 de angajati, printre care specialisti recrutati de la Apple, BMW, Google, NASA si chiar de la firma rivala, Tesla, noteaza si Daily Mail.

De asemenea, Faraday Future a anuntat ca va investi peste 1 miliard de dolari intr-o fabrica de baterii pentru masini electrice pe care o va construi in Nevada, ceea ce inseamna locuri de munca pentru inca 4.500 de persoane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro