Fantezii sexuale bizare ramase in istorie: Regele Edward al VII-lea facea sex cu doua femei pe un scaun special, iar imparatul Nero si-a castrat iubitul

Fantezii sexuale bizare ramase in istorie: Regele Edward al VII-lea facea sex cu doua femei pe un scaun special, iar imparatul Nero si-a castrat iubitul

Pe aceeasi tema: Cand devin fatale fanteziile din dormitor 7 sfaturi pentru a avea parte de super partide de sex la orice varsta Partea intunecata a industriei porno: cum pot indura actritele acte sexuale foarte dure Jocurile erotice te baga in incurcaturi de care doar politia te mai scapa

acum 102 luni (30 Mar 2015)

"Adevarul" va prezinta aventurile sexuale ale unor oameni cunoscuti, care au ramas in instorie ca fiind unii dintre barbatii care au iubit mii de femei de-a lungul vietii.

Fidel Castro avea doua femei pe zi

Fidel Castro a fost un personaj extrem de controversat intotdeauna. Despre el se spune ca a fost un barbat caruia i-au placut extraordinar de mult femile, motiv pentru care, in fiecare zi, timp de 40 de ani, s-ar fi culcat cu cate doua.

Ian Halperin, regizorul unui film documentar care il are drept protagonist pe Fidel Castro, spunea in urma cu casiva ani ca prin patul lui Fidel Castro au trecut zeci de mii de femei. "Desi pare greu de crezut, in patruzeci de ani, prin patul lui Fidel Castro au trecut peste 35.000 de femei", spunea realizatorul documentarului.

Daca aceste declaratii ar fi adevarate, Fidel Castro s-ar clasa in topul barbatilor care au intretinut relatii sexuale cu un numar impresionant de femei. De asemenea, se spune ca regele avea un scaun pe care isi consuma partidele de amor in care erau incluse cate doua femei, potrivit urbology.ro.

FOTO urbology.ro

Nero, imparatul care a castrat "sosia" sotiei

Nero a fost un imparat roman, care s-a indragostit nebuneste de Poppaea Sabina, o femeie casatorita cu un apropiat de-al lui. Acesta era casatorit cu Octavia, o femeie de care a divortat pentru a se casatori cu Poppaea. Insarcinata a doua oara, Poppaea Sabina a fost ucisa in bataie de sotul ei, care dupa moartea ei s-a casatorit cu o alta femeie, potrivit wikipedia.org.

Cu toate acestea, a inceput o poveste de dragoste cu Sporus, un barbat tanar, care semana foarte bine cu Poppaea.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro