Familie: Copilul roman internat la Nisa, gasit cu ajutorul comunitatii, nu al autoritatilor

Familia cetăţenilor romani dispăruţi la Nisa susţine că mama şi copilul internaţi la spital au fost găsiţi cu ajutorul reţelelor de socializare şi al grupurilor, nicidecum al diplomaţilor romani din Franţa, care ar fi aşteptat informaţii de la comunitate. Pe paginile create pe Facebook pentru găsirea celor dispăruţi după atentatul de la Nisa au fost postate şi mai multe fotografii cu cei trei membri ai familiei Coman, Adriana (28 de ani) şi Cristian (34 de ani), precum şi al băieţelului lor de opt ani.

acum 54 luni (18 Jul 2016)

Familia cetăţenilor romani dispăruţi la Nisa susţine că mama şi copilul internaţi la spital au fost găsiţi cu ajutorul reţelelor de socializare şi al grupurilor, nicidecum al diplomaţilor romani din Franţa, care ar fi aşteptat informaţii de la comunitate.

Numeroşi romani care locuiesc in Franţa s-au mobilizat pentru găsirea familiei dispărute după atentatul de la Nisa, mama şi copilul fiind găsiţi in spitale, in timp ce tatăl, Cristian Coman, este incă dat dispărut, transmite Mediafax.

Pe paginile create pe Facebook pentru găsirea celor dispăruţi după atentatul de la Nisa au fost postate şi mai multe fotografii cu cei trei membri ai familiei Coman, Adriana (28 de ani) şi Cristian (34 de ani), precum şi al băieţelului lor de opt ani. Din informaţiile postate pe reţelele de socializare, cei trei au locuit o vreme in Timişoara, insă erau stabiliţi in Austria şi au decis să işi petreacă vacanţa la Nisa.

După aproximativ o zi de căutări, băieţelul a fost găsit intr-un spital pediatric din Franţa, iar mama acestuia a fost găsită, de asemenea, intr-un spital din Nisa.

Pe pagina de Facebook "SOS Nice" creată după atentat, prietenii şi cunoscuţii familiei Coman fac in continuare demersuri pentru găsirea bărbatului dispărut.

"Locuim la 50 de kilometri de Nice, putem ajuta", scrie o romancă pe pagina amintită.

Sunt zeci de astfel de mesaje pe pagina amintită, precum şi pe alte pagini similare. Reamintim faptul că operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze nu au fost finalizate", este ultima comunicare a Ministerului Afacerilor Externe.

Potrivit rudelor şi prietenilor familiei Coman, mama şi copilul au fost insă găsiţi cu ajutorul reţelelor de socializare şi a grupurilor, nicidecum a diplomaţilor romani din Franţa.

"Familia Coman, victimă a atacului terorist de la Nice nu a fost găsită co... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro