Familia Dacia se mareste cu noul Logan MCV Stepway

Familia Dacia se mareste cu noul Logan MCV Stepway

Dupa Sandero, Lodgy si Dokker, Logan MCV dispune de acum, la randul sau, de o versiune Stepway, cu un aspect inspirat de universul crossover. Aspectul robust este subliniat atat de garda la sol, inaltata cu 50 mm, cat si de protectiile laterale specifice, de ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, precum si de calandrul care aminteste de cel al modelului Duster.

acum 88 luni (22 Feb 2017)

Dupa Sandero, Lodgy si Dokker, Logan MCV dispune de acum, la randul sau, de o versiune Stepway, cu un aspect inspirat de universul crossover. Logan MCV Stepway ofera un spatiu interior generos si un volum de incarcare pentru bagaje de 573 de litri, ceea ce reprezinta o adevarata performanta in categoria sa.

Aspectul robust este subliniat atat de garda la sol, inaltata cu 50 mm, cat si de protectiile laterale specifice, de ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, precum si de calandrul care aminteste de cel al modelului Duster.

Modelul Logan MCV este produs in prezent in doua uzine ale Grupului Renault, atat la Mioveni cat si la uzina de la Tanger, din Maroc.

Salonul de la Geneva va oferi totodata ocazia prezentarii unei noi serii limitate, disponibila pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy si Logan MCV) precum si pe Duster.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numara: doua nuante exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, si Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapiterie interioara specifica, precum si o serie de ornamente interioare in nuanta cuprului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro