Familia Bodnariu se muta cu toti cei cinci copii in Romania: "Ne simtim liberi sa anuntam public aceasta schimbare"

Familia Bodnariu se muta cu toti cei cinci copii in Romania:

Barnevernet, Serviciul de Protectie a Copilului din Norvegia primeste o lovitura dura din partea familiei Bodnariu, care a luat decizia de a ramane in Romania, unde sotii Bodnariu si cei cinci copii ai lor au venit in vacanta. Dragii nostri, Cu o inima recunoscatoare si plina de multumire fata de Dumnezeu si fata de dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca ne-am hotarat sa ne stabilim in Romania.

acum 88 luni (13 Aug 2016)

Barnevernet, Serviciul de Protectie a Copilului din Norvegia primeste o lovitura dura din partea familiei Bodnariu, care a luat decizia de a ramane in Romania, unde sotii Bodnariu si cei cinci copii ai lor au venit in vacanta.

Printr-un comunicat de presa facut public in noaptea de vineri spre sambata, familia Bodnariu a facut publica decizia de a se stabili in Romania. In comunicat, sotii Bodnariu arata ca decizia lor de a se muta in Romania nu are legatura cu ancheta penala, decizia cu privire la resedinta in Romania fiind luata inainte ca autoritatile norvegiene sa continue ancheta penala. De altfel, sotii Bodnariu sustin ca anuntul autoritatilor norvegiene nu aduce nimic nou, ancheta fiind in acelasi stadiu ca in noiembrie 2015, cand a fost deschis dosarul penal.

Dragii nostri,

Cu o inima recunoscatoare si plina de multumire fata de Dumnezeu si fata de dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca ne-am hotarat sa ne stabilim in Romania. Consideram deja aceasta ca pe o reusita din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat sa luam decizia de a ramane in Romania.

Ne pare rau ca nu am reusit sa comunicam mai mult pana in prezent, dar am considerat potrivit sa asteptam mai intai o reactie din partea oficialitatilor din Naustdal la scrisoarea de instiintare pe care am trimis-o in urma cu cateva zile. Acum observam ca atentia este deturnata de alte stiri asa ca ne simtim liberi sa anuntam si in mod public aceasta schimbare. Speram ca in continuare sa gasim intelegere din partea dumneavoastra, ca pana cand ne vom gasi un loc unde sa ne stabilim resedinta, ne este greu sa onoram invitatii si vizite. Nu sunt date sau dovezi noi si cu toate acestea ne surprinde decizia oficialilor de a continua acest caz intr-o astfel de maniera. Ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea calauzire, protectie si intelepciune si sa va binecuvanteze pe toti! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro