Familia afaceristului nenorocit pe viata, in scandalul de la poalele Retezatului: "cosmarul nostru nu se mai sfarseste"

"De duminica, de cand familia noastra a trecut printr-un moment de cumpana, cosmarul pare sa nu se mai sfarseasca. Nu intelegem de ce doua masini de teren au intrat, fara acordul nostru, pe un teren privat, duminica la pranz, de vreme ce din partea noastra a existat de-a lungul timpului deschidere spre dialog.

acum 105 luni (28 May 2015)

Bocea Mihalache a fost calcat cu masina de un hunedorean, in timpul unui scandal izbucnit la poalele Muntilor Retezat, pe terenul pe care acesta construieste o microhidorcentrala. Barbatul a fost diagnosticat cu fractura de coloana cervicala si este paralizat de la gat in jos. Membrii familiei sale au trimis o scrisoare deschisa in care vorbesc despre situatia sa si raspund acuzatiilor venite din partea activistilor de mediu.

"De duminica, de cand familia noastra a trecut printr-un moment de cumpana, cosmarul pare sa nu se mai sfarseasca. Mihai Bocea este internat in spitalul din Cluj, in stare extrem de grava, cu fractura de coloana cervicala. Medicii sunt rezervati privind evolutia sa, iar daca Dumnezeu ne va ajuta vor urma ani de zile de recuperare. Desi trecem prin momente extrem de grele, vrem ca oamenii sa inteleaga si realitatea noastra", sustin apropiatii omului de afaceri.

Acestia au explicat, in scrisoarea deschisa, ca proiectul construirii microhidrocentralei de pe Raul Alb, in satul Coroiesti, are toate aprobarile necesare si nu este menit sa distruga mediul inconjurator. Nu intelegem de ce doua masini de teren au intrat, fara acordul nostru, pe un teren privat, duminica la pranz, de vreme ce din partea noastra a existat de-a lungul timpului deschidere spre dialog. Nimeni nu a fost inarmat cu bate de baseball, topoare sau alte arme albe, iar asta se vede in pozele si filmarile realizate in timpul incidentului, chiar de intrusi", afirma familia Bocea. "Soferul, care sustine ca nu stia ca a calcat un om a inteles foarte bine ce a facut si a preferat sa fuga de la locul accidentului. Nu avem nimic de ascuns si dorim ca proiectul nostru sa aduca un plus de valoare zonei, nu sa il distruga", sustine familia investitorului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro