Faimoasa "Fereastra de Azur" a Maltei s-a prabusit in mare

Faimoasa

Conform unor studii, inca din 2013 se stia ca eroziunea era inevitabila si ca era doar o problema de timp pana ce arcada urma sa se prabuseasca.

acum 84 luni (9 Mar 2017)

Conform unor studii, inca din 2013 se stia ca eroziunea era inevitabila si ca era doar o problema de timp pana ce arcada urma sa se prabuseasca. "Fereastra de Azur" se afla pe insula Gozo si a aparut in numeroase brosuri si carti postale, precum si in zeci de filme si seriale ca "Game of Thrones" (n.red.: primul episod). Primul Ministru al Maltei a spus pe Twitter ca "rapoartele de-a lungul anilor au indicat ca acest punct geografic va fi lovit din plin de coroziune natura ce nu poate fi evitata".

Roger Chessell, unul dintre localnicii insulei a declarat pentru Times of Malta ca "am observat de la fereastra valurile mari si furioase ale marii si deodata, arca s-a prabusit in mare". Inca de marti Malta a fost lovita de vanturi puternice, fortand compania de feribot a Canalului din Gaza sa-si suspende activitatea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro