Facebook introduce functia Graph Search. Mai intai in Statele Unite

Facebook a prezentat in 2013 functia Graph Search, care, spre deosebire de motoarele de cautare clasice, precum Google Search, nu cauta pe internet, ci doar in interiorul retelei de socializare.

acum 98 luni (9 Dec 2014)

Facebook a prezentat in 2013 functia Graph Search, care, spre deosebire de motoarele de cautare clasice, precum Google Search, nu cauta pe internet, ci doar in interiorul retelei de socializare. Capacitatile de functionare a cautarii au fost, la inceput, limitate (gasirea, de exemplu, a prietenilor care locuiesc intr-un anume oras), dar Facebook a promis atunci o dezvoltare progresiva, informeaza AFP, preluata de Mediafax. Functia de cautare va fi disponibila, incepand de saptamana aceasta, pentru utilizatorii americani ai platformei, care intra pe Facebook de pe un computer si de pe iPhone.

Graph Search respecta criteriile de confidentialitate ale fiecarui mesaj publicat pe Facebook si nu permite decat afisarea de continut care a fost partajat de contactele utilizatorului cu acesta sau informatii care sunt publice. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro