Facebook avea in lucru un proiect prin care voia sa colecteze datele medicale ale utilizatorilor sai

Facebook avea in lucru un proiect prin care voia sa colecteze datele medicale ale utilizatorilor sai

Si mai interesant este faptul, ca in plin scandal de securitate, Facebook a aplicat noile reguli GDPR pentru Uniunea Europeana, care protejeaza intimitatea utilizatorilor, insa a refuzat sa procedeze la fel si pentru celelalte zone de pe glob.

acum 23 luni (6 Apr 2018)

Pentru a controla scandalul, Facebook a luat cateva masuri pemtru a nu ii supara si mai rau pe utilizatorii sai. Se pare ca Facebook voia sa puna mana pe datele medicale ale utilizatorilor sai pentru a putea crea profile de sanatate care sa fie folosite apoi de doctori. Si mai interesant este faptul, ca in plin scandal de securitate, Facebook a aplicat noile reguli GDPR pentru Uniunea Europeana, care protejeaza intimitatea utilizatorilor, insa a refuzat sa procedeze la fel si pentru celelalte zone de pe glob.

De asemenea, reprezentantii companiei au spus ca datele colectate aveau sa fie securizate si neimpartasite cu alte companii terte, de genul Cambridge Analytica. Acestea aveau sa fie folosite pentru studierea si prevenirea bolilor cardiovasculare, si a legaturilor dintre acest gen de afectiuni si contextul social al bolnavilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro