Facebook a adaugat o functie prin care utilizatorii vor putea dezvalui pe Messenger locul in care se afla

Facebook a adaugat o functie prin care utilizatorii vor putea dezvalui pe Messenger locul in care se afla

Google Maps a transmis, in urma cu o saptamana, ca va adauga o functie live similara, intr-o incercare de a creste interesul pentru produs, devenit de o importanta strategica din ce in ce mai ridicata pentru companie.

acum 68 luni (28 Mar 2017)

Compania a observat ca una dintre cele mai utilizate expresii pe Messenger, in conversatiile utilizatorilor cu prietenii si familia este "Cat de departe esti?" sau alte variante ale aceleiasi intrebari, potrivit unei declaratii facute in cadrul unui interviu de Stan Chudnovsky, director de produs pentru Messenger. Dezvaluirea locului in care se afla un utilizator este optionala, dar poate fi si live, astfel incat imediat ce incepe o conversatie cu un prieten, acesta sa ii poata urmari traseul timp de pana la 60 de minute.

Compania Facebook considera ca noua functie va fi utilizata de utilizatori pentru a se coordona cu prietenii, dar si in scopuri de siguranta, potrivit lui Stan Chudnovsky, care a precizat ca actualizarea este disponibila la nivel global. Google Maps a transmis, in urma cu o saptamana, ca va adauga o functie live similara, intr-o incercare de a creste interesul pentru produs, devenit de o importanta strategica din ce in ce mai ridicata pentru companie. Prin faptul ca anunturile au fost facute la o diferenta de timp foarte mica intre ele, Facebook intelege ca ambele companii lucreaza la "lucrurile necesare", potrivit lui Stan Chudnovsky. Din acel moment, compania a continuat sa investeasca in schimbari frecvente pentru a construi un serviciu distinct fata de platforma de socializare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro