FABRICA ILEGALA DE BANI, la Oradea. 13 milioane de EURO, confiscati

FABRICA ILEGALA DE BANI, la Oradea. 13 milioane de EURO, confiscati

Procurorii DIICOT au descoperit o fabrica de bani falsi la Oradea, judetul Bihor, si au ridicat mai multe persoane care ar face parte dintr-un clan mafiot din Napoli.

acum 108 luni (26 Sep 2014)

Procurorii DIICOT au descoperit o fabrica de bani falsi la Oradea, judetul Bihor, si au ridicat mai multe persoane care ar face parte dintr-un clan mafiot din Napoli. Anchetatorii au gasit 11,6 milioane de euro in imobil si 90.000 de euro la o groapa de gunoi, unde membrii gruparii intentionau sa ii arda, precum si mai multe bancnote care fusesera partial distruse, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, banii au fost gasiti la perchezitiile facute joi de politisti si procurorii DIICOT, la 15 adrese din Oradea, judetul Bihor, dintre care zece la sediile unor societati comerciale si cinci la locuintele unor persoane suspectate ca au falsificat sume mari de bani.

Sursele citate au precizat ca anchetatorii au gasit in total aproximativ 14 milioane de euro, dintre care 11,6 milioane de euro erau in imobilul unde se falsificau banii. Alti 90.000 de euro falsi au fost gasiti la o groapa de gunoi din Oradea, unde membrii gruparii intentionau sa ii arda, iar aproximativ doua milioane de euro fusesera partial distrusi. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro