Fabian Sasu, cantaret si fost concurent la "Vocea Romaniei", a fost dat disparut

Fabian Sasu, cantaret si fost concurent la

Fabian Sasu a fost dat disparut dupa ce pe data de 2 august a plecat singur intr-o vacanta in Amsterdam, insa nu s-a mai intors la data stabilita, iar apropiatii nu au mai reusit sa-l contacteze.

acum 36 luni (16 Aug 2017)

Fabian Sasu a fost dat disparut dupa ce pe data de 2 august a plecat singur intr-o vacanta in Amsterdam, insa nu s-a mai intors la data stabilita, iar apropiatii nu au mai reusit sa-l contacteze. In prezent, cantaretul in varsta de 35 de ani este cautat de Politie si Interpol, potrivit unui anunt al colegilor sai din trupa No Stress. Este o situatie cat se poate de reala. Pe data de 2 august a parasit tara si de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este inchis si nu reusim sa aflam unde este si ce s-a intamplat. Momentan este cautat de Politia Romana si de Interpol. Multumim de intelegere!", a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a trupei No Stress.

Fabian Sasu este psiholog la un centru pentru tineri, iar pasiunea pentru muzica s-a concretizat intr-o formatie in care canta alaturi de Vladimir Pocorschi si Eliza Manda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro