Extravaganta dusa la extrem in Tara Oasului. Mirii vin la nunta cu elicopterul

Extravaganta dusa la extrem in Tara Oasului. Mirii vin la nunta cu elicopterul

O alta extravaganta din Tara Oasului din prag de nunta a avut loc anul trecut in comuna Gherta, acolo unde un socru si-a impachetat la propriu casa in saten si i-a pus o fundita, totul din rationamentul de a da bine pe filmare si pe poze, intrucat casa era in constructie si nu era tocmai asa frumoasa cum si-ar fi dorit ei.

acum 97 luni (13 Jun 2016)

Regiunea Tara Oasului din judetul Satu Mare se evidenteaza la nivelul intregii tari prin oamenii harnici pe care ii are. Acestia nu s-au ferit niciodata de munca si imediat dupa anii 1990 au fost primii care au plecat din tara ca sa isi gaseasca rostul peste hotare. O alta caracteristica a lor este faptul ca sunt strangatori, dar si cea ca sunt dispusi sa plateasca oricat atunci cand vine de mandria lor, astfel aparand tot felul de extravagante, incepand de la masini, la case si dotari, iar mai nou in domeniul nuntilor. Aceasta a fost putin picata din cer, atat la figurat, cat si la propriu, dat fiind faptul ca mirii au ales sa se deplaseze la sala de nunti cu elicopterul. Intrarea lor a atras privirile, pe cat a fost posibil, pentru ca vantul produs de elicele elicopterului, care a ridicat praful, i-a facut pe oameni sa se intoarca cu spatele catre elicopter pana ce acesta a oprit total elice.

O alta extravaganta din Tara Oasului din prag de nunta a avut loc anul trecut in comuna Gherta, acolo unde un socru si-a impachetat la propriu casa in saten si i-a pus o fundita, totul din rationamentul de a da bine pe filmare si pe poze, intrucat casa era in constructie si nu era tocmai asa frumoasa cum si-ar fi dorit ei. Acesta a cheltuit aproximativ 2000 de euro pentru acest detaliu cu care a ajuns de poveste in sat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro