Extragerile Loto sunt organizate corect. Cine va mai contesta acest lucru va fi dat in judecata de Loteria Romana

Extragerile Loto sunt organizate corect. Cine va mai contesta acest lucru va fi dat in judecata de Loteria Romana

Loteria Romana, companie de stat specializata in organizarea de jocuri de noroc, a demarat procedurile pentru auditarea sistemului prin care se realizeaza extragerea numerelor castigatoare la jocurile organizate de companie. Fiecare din cele doua castiguri de la tragerea Loto 6 din 49 din 30 decembrie 2015 este in valoare de 16,2 milioane de lei brut, din care raman 12,2 milioane de lei net, dupa aplicarea impozitului de 25%.

acum 99 luni (28 Mar 2016)

Loteria Romana, companie de stat specializata in organizarea de jocuri de noroc, a demarat procedurile pentru auditarea sistemului prin care se realizeaza extragerea numerelor castigatoare la jocurile organizate de companie.

Este pentru prima data cand Loteria Romana anunta un audit al sistemului prin care se extrag numerele castigatoare si se decid premiile. Totusi, compania nu a furnizat niciun fel de informatii legate de modalitatea prin care va atribui contractul de audit si de termenul in care acesta va fi realizat. Totul a pornit de la extragerea cu doi castigatori

"Precizam ca Loteria Romana a initiat o procedura in vederea auditarii tehnice a intregului sistem cu care se efectueaza tragerile loto si, in baza rezultatelor acestei auditari, Consiliul de Administratie al companiei a mandatat conducerea executiva sa actioneze in judecata toate persoanele care au facut si vor face afirmatii neadevarate si nefondate cu privire la modul de desfasurare a tragerilor loto", se mentioneaza intr-un comunicat al Loteriei.

Loteria se refera la teoriile care circula in spatiul public referitoare la extragerea loto din 30 decembrie 2015.

Potrivit Loteriei, primul dintre biletele castigatoare a fost jucat in 22 decembrie 2015, la ora 15.55, iar al doilea - in 24 decembrie 2015, la ora 9.15.

Pe langa coincidenta legata de agentia la care s-au jucat, ambele bilete castigatoare, au fost completate cu trei variante simple la Loto 6/49 si doua variante la Noroc, a mentionat Loteria.

Fiecare din cele doua castiguri de la tragerea Loto 6 din 49 din 30 decembrie 2015 este in valoare de 16,2 milioane de lei brut, din care raman 12,2 milioane de lei net, dupa aplicarea impozitului de 25%. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro