Expozitie: Matei Serban, "Exquisite Works"

Azi, intr-un context in care piata de arta este satula de ironie si dornica de concret, lucrarile lui Matei Serban sunt o revelatie, atat pentru simpli privitori cat si pentru colectionari, pentru connaisseuri.

acum 111 luni (17 Apr 2015)

In perioada 18 aprilie - 30 aprilie 2015 galeria de arta ArtXpert Bucuresti, situata pe strada Putul lui Zamfir nr. Lucrarile lui Matei Serban sunt rezultatul unui dialog constant cu sine, cu divinitatea, intr-o vesnica framantare ca lucrurile sa fie asezate bine, structurate valoric perfect, inainte ca ele sa fie dezvaluite public.

Operele lui Matei Serban sunt mai mult decat o poveste, ele au fost dintotdeauna mici piese care construiesc o cariera construita inteligent, cu rabdare, dupa tipicul si invatatura maestrilor sai.

Azi, intr-un context in care piata de arta este satula de ironie si dornica de concret, lucrarile lui Matei Serban sunt o revelatie, atat pentru simpli privitori cat si pentru colectionari, pentru connaisseuri. Artistul ramane un cavaler imbracat in armura completa, o rara avis, asa cum nu prea se mai intalneste in vest, dar cum va rasari din estul dornic de afirmare. Executia este dupa reteta, bineinteles, o reteta la care umanitatea nu vrea sa renunte, dar o vede din ce in ce mai rar. Aceasta inglobeaza 24 de lucrari, iar majoritatea au fost vandute inainte de vernisaj.

Prezent in galerii din Los Angeles, Chicago si Santa Fe artistul continua sa lucreze si sa expuna la Bucuresti, ducand o viata discreta. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro