Explicatiile halucinante ale ucigasului sadic al unei eleve, devenit ateu: "Daca exista Dumnezeu, el a stat pasiv si nu a intervenit pentru a-si ocroti creatia"

Explicatiile halucinante ale ucigasului sadic al unei eleve, devenit ateu:

Aflat in inchisoare de noua ani, dupa ce a ucis o eleva de 17 ani si i-a transat cadavrul in bucati, pe care apoi le-a aruncat intr-un rau, Aurel Enea (47 de ani) si-a facut un blog in care a marturisit ca a devenit ateu, a scris si o carte despre teoria evolutionista si a explicat de ce s-a dezis de Dumnezeu si de religie. Au fost descoperite astfel gamba si femurul unui picior stang aflate neambalate pe jos, un pachet din folie de plastic transparenta si un sac de plastic in care au fost gasite ambalate un cap cu partea superioara a gatului, care apartinea unei persoane de sex feminin si care mai pastra inca cercei si lantisor la gat.

acum 86 luni (5 Jan 2017)

Aflat in inchisoare de noua ani, dupa ce a ucis o eleva de 17 ani si i-a transat cadavrul in bucati, pe care apoi le-a aruncat intr-un rau, Aurel Enea (47 de ani) si-a facut un blog in care a marturisit ca a devenit ateu, a scris si o carte despre teoria evolutionista si a explicat de ce s-a dezis de Dumnezeu si de religie.

"Vietatile se mananca una pe alta, asa sunt constituite", a scris Aurel Enea, in cartea sa "Evolutie versus Creatie", publicata pe blogul pe care si l-a facut din inchisoare. Criminalul a oferit explicatii pe larg teoriei sale, publicata in cartea care i-a adus zile de libertate din cei 20 de ani de inchisoare la care a fost condamnat.

"Realitatea lumii in care traim si in care o vietate mananca alta vietate reprezinta o provocare pentru cei care incearca sa armonizeze situatia cu creatia si calitatile pe care se presupune ca le poseda Dumnezeu. Cand o viata moare, aceasta demonstreaza lipsa unui scop al ei si contrazice ideea ca ar fi fost creata de Dumnezeu cu un scop.

Cazul socant al elevei transate

Condamnatul ispaseste o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru uciderea si transarea unei eleve de 17 ani, din Petrosani, ale carei bucati din cadavru au fost descoperite in decembrie 2007, pe malul raului Mures. Au fost descoperite astfel gamba si femurul unui picior stang aflate neambalate pe jos, un pachet din folie de plastic transparenta si un sac de plastic in care au fost gasite ambalate un cap cu partea superioara a gatului, care apartinea unei persoane de sex feminin si care mai pastra inca cercei si lantisor la gat.

Cum si-a ucis victima

Mai multe probe de la locul descoperirii bucatilor de cadavru si din locuinta din Petrosani a lui Aurel Enea il indicau drept autor al crimei, iar una dintre ele a fost gasita in laptopul sau si i-a mirat pe anchetatori. "Cu ocazia perchezitiei informatice al laptopului incul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro