Explicatiile accidentarii lui Lucian Bute, date de primul sau antrenor. Boxerul are probleme inca din adolescenta

Explicatiile accidentarii lui Lucian Bute, date de primul sau antrenor. Boxerul are probleme inca din adolescenta

"Cand am citit stirea ca s-a accidentat la spate, gandul mi-a zburat la problemele pe care le-a avut cand a fost junior.

acum 100 luni (20 Nov 2014)

"Cand am citit stirea ca s-a accidentat la spate, gandul mi-a zburat la problemele pe care le-a avut cand a fost junior. Pe la 17 ani se plangea de dureri mari la spate. Eu credeam ca este ceva firesc, mai toti sportivii avand dureri din cauza efortului, dar s-a descoperit ca avea discopatie lombara. A fost la un pas sa se lase de box, pentru ca nu mai suporta durerile, iar la varsta lui se cerea un efort in plus, fiind intr-o perioada de acumulari. De cand a trecut la profesionism nu s-a mai plans, dar cu siguranta a avut mereu dureri. El stie mai bine daca trebuie sa continue sau sa se retraga", a declarat Felix Paun pentru ziarulring.ro.

Lucian Bute avea programat un meci cu argentinianul Roberto Bolonti, care ar fi trebuit sa se joace pe 6 decembrie, la Montreal. Boxerul roman a anuntat ca se va retrage din meci, aceta urmand sa fie va fi inlocuit de partida lui Jean Pascal si Donovan George. Se va pregati cu Manny Pacquiao si antrenorul sau: "Simt gust de box" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro