Explicatii jenante si balbaieli in lant ale Monicai Iagar, dupa ce s-a scris ca va primi pensie de 12.000 de lei, la 44 de ani

Explicatii jenante si balbaieli in lant ale Monicai Iagar, dupa ce s-a scris ca va primi pensie de 12.000 de lei, la 44 de ani

Pe mine, statul roman m-a luat de la Sighetu Marmatiei, din sanul familiei, si m-a aruncat la Bucuresti, m-a tinut in cantonamente, mi-a dat de mancare, mi-a dat bani, mi-a dat premii, mi-a dat renta si tot ce am facut, am facut pentru statul roman" "Faptul ca sunt comisar-sef in Ministerul de Interne, faptul ca am fost comandantul clubului Dinamo... Si, daca pot, sa muncesc din nou de la 45 de ani, in alta parte, sa fac altceva, ca in minister nu ma mai pot intoarce, nu pot fi politista cu grad de invaliditate. Numai ca, pe 9 august, Monica Iagar a participat la o intalnire la CS Dinamo, alaturi de ministrul de interne Carmen Dan, de Ionut Negoita si de Adrian Mutu, care a avut ca scop lamurirea litigiului privind stadionul din Stefan cel Mare.

acum 60 luni (14 Sep 2017)

Monica Iagar a trecut de la revolta si amenintari la explicatii. Dupa ce a avut o rectie virulenta si agramata la adresa presei, amenintand cu procese si despagubiri uriase, fosta sefa de la CS Dinamo a recurs la motivatii.

Daca duminica ea le-a inchis telefonul in nas jurnalistilor de la prosport.ro, spunand ca nu poate vorbi in a saptea zi a saptamanii si invitandu-i pe acestia sa sune la club, unde evident nu era nimeni, iar a doua zi a declansat un razboi deschis presei, Iagar a inmuiat tonul. Si a pornit un lant de balbe si explicatii penibile, incununate de dezvaluirea obiectivului pe care il are. Nu am furat banii statului, n-am fugit cu ei, nu am cerut eu nimic niciodata, gradele si gradatiile mi-au fost date. Aveam dosarul de pensionare pregatit de anul trecut. - informatiile acestea au fost publicate luni de ProSport) tocmai pentru ca sunt cadru militar si pentru ca nu voiam sa blochez activitatea la club intr-un moment cheie"

"Am facut si voi face tot ce pot pentru sport, pentru ca sportul mi-a dat totul. Pe mine, statul roman m-a luat de la Sighetu Marmatiei, din sanul familiei, si m-a aruncat la Bucuresti, m-a tinut in cantonamente, mi-a dat de mancare, mi-a dat bani, mi-a dat premii, mi-a dat renta si tot ce am facut, am facut pentru statul roman"

"Faptul ca sunt comisar-sef in Ministerul de Interne, faptul ca am fost comandantul clubului Dinamo... Tot statul m-a chemat si mi-a spus ca trebuie sa ma duc, sa fiu comandantul clubului Dinamo, presedinte, cum vreti voi, ca asa trebuie! Am lucrat in Popota, am avut soldat la poarta si sunt militar de formatie. Am fost sergent, am fost sergent-major si toate gradele, chiar si civil, in politia romana, pentru ca asa erau vremurile.

"Nu voi lua 120 de milioane pensie. Nu exista si nu este adevarat! Nici nu am cum sa iau aceasta pensie pentru ca nu am grad de chestor. Nu am avut functie de conducere in aparatul c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro