Explicatia bizara a unui deputat despre vestimentatia participantilor la miting: "Gulerele albe semnifica puritatea"

Explicatia bizara a unui deputat despre vestimentatia participantilor la miting:

Prin prezenta va rog sa ne comunicati posibilitatea de a transporta 2.000 de calatori din statia CFR Deva la Bucuresti si retur, cu doua garnituri de trenuri speciale comandate si 2.000 de calatori din statia CFR Petrosani la Bucuresti si retur, cu doua garnituri de trenuri speciale comandate, in perioada 19-21 mai 2018", se arata in solicitarea CJ Hunedoara.

acum 19 luni (7 Jun 2018)

Circa 3.000 de hunedoreni sunt asteptati sa participe la mitingul "impotriva abuzurilor", care va avea loc sambata, 9 mai, in Capitala.

Printre ei vor fi multi membri de partid din Hunedoara care se vor deplasa cu masinile personale sau cu microbuze, costul transporturilor fiind suportat, in general, din cotizatiile la partid. Astfel, participantii trebuie sa fie imbracati de la brau in sus in alb sau sa poarte straie populare, sa aiba la ei varianta prescurtata a imnului Romaniei, stegulete tricolore, lanterne mici sau telefoane cu lanterna.

"Gulerele albe" nu au insa vreo legatura cu puritatea, ci termenul se refera la angajatii cu studii superioare si un statut social mai ridicat care isi castiga existenta din activitati care presupun folosirea intelectului mai degraba decat cele care presupun activitati fizice.

La primul miting planuit au vrut sa mearga cu trenul

Un document al Consiliului Judetean Hunedoara arata cum sefii institutiei au incercat sa sara in ajutorul conducerii Partidului Social Democrat care anunta un miting important de sustinere a "familiei traditionale", la sfarsitul lunii mai. Conducerea Consiliului Judetean Hunedoara s-a interesat daca Regionala CFR Tmisoara poate suplimenta numarul garniturilor de tren care porneau spre Bucuresti, insa nu a primit vreun raspuns de la CFR. Prin prezenta va rog sa ne comunicati posibilitatea de a transporta 2.000 de calatori din statia CFR Deva la Bucuresti si retur, cu doua garnituri de trenuri speciale comandate si 2.000 de calatori din statia CFR Petrosani la Bucuresti si retur, cu doua garnituri de trenuri speciale comandate, in perioada 19-21 mai 2018", se arata in solicitarea CJ Hunedoara.

Conducerea CJ Hunedoara nu a mai depus vreo solicitare la Regionala CFR Timisoara legata de suplimentarea garniturilor de tren spre Bucuresti, in 9 iunie, au mai precizat reprezentantii CJ Hunedoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro