Experimentul care arata cat de mult apreciaza barbatii o femeie plinuta in comparatie cu una slaba

Profilul cu poze cu Yvette Caster slaba FOTO Bustle Continutul mesajelor si nivelul de atractivitate al barbatilor care au contactat-o nu a variat foarte tare de la un profil la altul, dovada ca o femeie plinuta nu este neaparat considerata neatractiva si nedemna de dragostea si atentia celor din jur, potrivit femeii.

acum 62 luni (7 May 2015)

Problema greutatii este unul din cele mai comune motive pentru care oamenii creaza profiluri cu poze false pe site-urile matrimoniale, temandu-se ca nu vor fi considerati atragatori, scrie publicatia online "Bustle". Cum greutatea sa a variat intotdeauna, in pozele de pe un profil Caster purta marimea 38, iar in pozele de pe celalalt purta 46.

In decursul a cinci zile, pe profilul pe care apareau poze cu ea slaba, purtand marimea 38, Yvette Caster a primit 36 de mesaje, 211 aprecieri si 210 vizualizari. De cealalta parte, profilul pe care apareau poze cu ea purtand marimea 46, a strans 18 mesaje, 74 de aprecieri si 81 de vizualizari. De retinut este faptul ca aproape toate persoanele care au intrat pe profilurile matrimoniale al jurnalistei au apreciat ce au vazut, indiferent de numarul kilogramelor sau masura hainelor. Profilul cu poze cu Yvette Caster slaba FOTO Bustle Continutul mesajelor si nivelul de atractivitate al barbatilor care au contactat-o nu a variat foarte tare de la un profil la altul, dovada ca o femeie plinuta nu este neaparat considerata neatractiva si nedemna de dragostea si atentia celor din jur, potrivit femeii. Poate vei avea norocul sa gasesti o persoana careia ii va placea acea versiune a ta al fel de tare cat iti place tie ", a declarat Caster, fiind de parere ca stima de sine o transforma intr-o persoana placuta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro