Experimentul care a scos adevarul la lumina: femeile habar nu au ce le excita cu adevarat

Experimentul care a scos adevarul la lumina: femeile habar nu au ce le excita cu adevarat

Melanie a presupus ca va fi excitata intr-o masura mai mare de clipul in care era prezentata o partida de sex intre trei persoane, si ca nu va fi interesata in mod deosebit de o scena bondage, un fetis sexual care presupune legarea partenerului. Rezultatele finale au aratat ca Melanie fusese excitata puternic de scenele de sex intre femei, de femei care se masturbeaza si de fetisuri (bondage si imaginile cu atractia fata de picioare).

acum 72 luni (13 Nov 2014)

Femeile isi reprima inconstient anumite dorinte sexuale, motiv pentru care diferentele intre ceea ce cred ca le excita cu adevarat si stimulii vizuali la care reactioneaza trupul sunt semnificative.

Oamenii de stiinta au folosit un aparat numit fotopletismograf pentru a inregistra reactiile vaginale ale scriitoarei Writer Melanie Berliet, in varsta de 33 de ani, din New York, care s-a oferit cobai pentru acest experiment. Mai exact, Melanie a fost de acord ca cercetatorii sa-i introduca in vagin fotopletismograful, dispozitiv de sticla care are o forma similara cu a unui tampon intern, pentru a fi masurat nivelul de excitare in functie de fluxul sanguin. Melanie a presupus ca va fi excitata intr-o masura mai mare de clipul in care era prezentata o partida de sex intre trei persoane, si ca nu va fi interesata in mod deosebit de o scena bondage, un fetis sexual care presupune legarea partenerului. FOTO Daily Mail

Initial, scriitoarea le spusese cercetatorilor ca este excitata de sexul intre femei, de partidele se sex in trei si de femeile care se masturbeaza. De asemenea, le-a indicat si ceea ce nu i se pare atragator dn punct de vedere sexual: sexul intre barbati, fetisul pentru picioare si maimutele care se imperecheaza.

Rezultatele finale au aratat ca Melanie fusese excitata puternic de scenele de sex intre femei, de femei care se masturbeaza si de fetisuri (bondage si imaginile cu atractia fata de picioare). Si mai interesant a fost sa afle ca sexul in trei, pe care il notase cu sapte din zece puncte ca grad de atractie in ceea ce o priveste, a excitat-o in foarte mica masura, aproape la fel de putin ca imaginile cu maimute care se imperecheaza.

Conform specialistilor, vina, rusinea si presiunile sociale sunt factorii care ne pot impiedica sa descifram si sa ne intelegem in mod corect propriile dorinte sexuale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro