Experienta cumplita sa astepti trenul in Gara de Nord din Timisoara. Lipsesc usile din holul casei de bilete

Experienta cumplita sa astepti trenul in Gara de Nord din Timisoara. Lipsesc usile din holul casei de bilete

Regionala CFR Timisoara lucreaza la modernizare, iar inca de la inceputul iernii au fost scoase usile de la intrarea in gara. Uitandu-ma mai atent am observat ca in miez de iarna lipsesc usile de la intrarea principala", povesteste Bartha Csaba, un timisorean care a semnalat problema din Gara de Nord.

acum 86 luni (28 Dec 2016)

Regionala CFR Timisoara lucreaza la modernizare, iar inca de la inceputul iernii au fost scoase usile de la intrarea in gara.

"Am fost in gara inainte de Craciun s-o astept pe fiica mea care sosea de la Budapesta. Pe langa faptul ca Gara de Nord arata cum arata - in nicun caz ca si poarta unui oras European - ne-am trezit cu sotia intr-un frig cumplit in holul unde se exista casele de bilete. Uitandu-ma mai atent am observat ca in miez de iarna lipsesc usile de la intrarea principala", povesteste Bartha Csaba, un timisorean care a semnalat problema din Gara de Nord. In sala de asteptare a Garii de Nord abia incap 10-15 oameni, astfel ca oamenii nu au unde sa se retraga. "Eu nu inteleg ce intentii are conducerea garii ca in toiul iernii sa scoata usile de la intarea principal. Daca da e de apreciat, dar atunci sa puna in loc de usi benzi de plastic sau s-o faca la primavara sau vara", a mai spus Bartha. "Am semnat contractele pentru usile cu sistem de deschidere-inchidere cu fotocelula, dar au durat mult procedurile de licitatie publica. Pentru toate acestea avem un buget de 1,4 milioane de lei", a declarat Alexandru Simu.

Pentru viitor exista deja si un proiect de amenajare de scari rulante, lift si chiar o pasarela peste liniile ferate spre strada Nera. Astazi este o cladire de trista amintire

FOTO Locomotiva cu aburi care a tractat echipament de lupta germana in al Doilea Razboi Mondial, expusa la Timisoara ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro