EXLUSIV Simona Halep, caricaturizata de Stefan Popa Popa's

EXLUSIV Simona Halep, caricaturizata de Stefan Popa Popa's

La inceputul lunii martie, Stefan Popa Popa's se va afla la Munchen, unde va participa la lansarea calendarului oficial al clubului Bayern. Totul este salbatic, facut de oameni primitivi" EXCLUSIV Au furat statuia de bronz a lui Stefan Popa Popa's: "Am spus si o repet.

acum 105 luni (25 Feb 2015)

Simona Halep a castigat, la sfarsitul saptamanii trecute, turneul de la Dubai, trecandu-si cel de-al 10-lea turneu in palmares (Dubai, Shenzhen, Doha, Bucuresti, Nurnberg, Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia). Acest lucru l-a facut pe marele caricaturist Stefan Popa Popa's, poate cel mai cunoscut artist roman peste hotare, sa realizeze, exclusiv pentru Adevarul, portretul jucatoare de tenis. Simona Halep este in aceasta elita", a declarat Stefan Popa Popa's.

Obisnuit cu portretizarea sefilor de state si guverne, regi si sefi de organizatii mondiale, artistul timisorean s-a specializat in ultima perioada pe sportivi. In timp ce Simona Halep castiga turneul de la Doha, Popa's realiza portretele atletilor care au participat la International Stadion Fest (ISTAF), care s-a desfasurat pe arena O2 din Berlin.

La inceputul lunii martie, Stefan Popa Popa's se va afla la Munchen, unde va participa la lansarea calendarului oficial al clubului Bayern. Calendarul cu vedetele echipei bavareze a fost realizat in urma portretelor facute de Popa's. Cititi si:

FOTO Stefan Popa Popa's "s-a apucat" de sport. A desenat atletii de pe Arena O2 din Berlin. Urmeaza intalnirea cu vedetele de la Bayern Munchen INTERVIU Caricaturistul Stefan Popa Popa's: "85% din populatia tarii este imbecilizata. Totul este salbatic, facut de oameni primitivi" EXCLUSIV Au furat statuia de bronz a lui Stefan Popa Popa's: "Am spus si o repet. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro