Exercitiu de imaginatie: Cum ar putea arata Samsung Galaxy S6 si ce inovatii ar mai putea aduce sud-coreenii

Exercitiu de imaginatie: Cum ar putea arata Samsung Galaxy S6 si ce inovatii ar mai putea aduce sud-coreenii

Sud-coreenii de la Samsung au lansat, in urma cu putin timp, doua noi smartphone-uri de varf. Se zvoneste ca Samsung Galaxy S6 va fi primul varf de gama Samsung care va beneficia de o carcasa integral metalica si de un design cu totul nou. Un zvon de zilele trecute vorbea chiar de un panou 4K de la Samsung, dar acesta ar urma sa aiba o diagonala de 6 inch.

acum 107 luni (9 Nov 2014)

Sud-coreenii de la Samsung au lansat, in urma cu putin timp, doua noi smartphone-uri de varf. Este vorba despre Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge. Totusi, publicul este avid dupa informatii si ochii au cazut pe Samsung Galaxy S6, un smartphone despre care Samsung nu a spus inca nimic, dar despre care zvonurile au inceput sa curga.

Pentru a incerca sa va oferim o privire cat mai precisa asupra viitorului smartphone sud-coreean, vom analiza informatiile neoficiale, dar vom face si o comparatie intre S4 si S5, predecesorii acestuia, pentru a vedea exact ce si cum ar putea fi imbunatatit. Cu toate ca S5 are marginile putin mai patratoase decat S4, filosofia de design a Samsung a ramas, in mare parte, aceeasi. La S5, cei de la Samsung au optat pentru o textura mai ciudata, care a atras critici. Primul pas a fost lansarea telefonului Galaxy Alpha, care s-a bucurat de un succes foarte mare, urmata de lansarea modelelor A5 si A7. Se zvoneste ca Samsung Galaxy S6 va fi primul varf de gama Samsung care va beneficia de o carcasa integral metalica si de un design cu totul nou. Ramane de vazut daca S6 va fi rezistent la apa, la fel ca S5, sau daca designul metalic il va trimite inapoi in vremea S4. Sud-coreenii sunt constienti de acest lucru, iar telefoanele de varf ale Samsung au primit numeroase laude in aceasta privinta. Totusi, efectuand o comparatie intre S4 si S5 observam ca lucrurile nu s-au schimbat foarte mult de la o generatie la alta.

Samsung Galaxy S4 are un ecran de 5 inch, cu rezolutie full HD, iar S5 a primit 0,1 inch in plus, dar nicio crestere a rezolutie.

Samsung Galaxy S6 ar putea beneficia, insa, de aceasta rezolutie mai crescuta. Un zvon de zilele trecute vorbea chiar de un panou 4K de la Samsung, dar acesta ar urma sa aiba o diagonala de 6 inch. Cel mai probabil acesta va ajunge pe urmatorul model de Galaxy Note, dar este clar ca Samsung Galaxy S6 va avea un displ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro