Exclusivitate Romania libera! Povestea cubaneza din timpul lui El Comandante a lui Ernesto Medina: "Tata ne gatea coji de banane cu mirodenii, sa fie gustoase"

Si am beneficiat si de ajutorul nepretuit al delegatilor de campanie ai democratului Bernie Sanders, candidat la prezidentialele de anul acesta, insa "invins" de Hillary Clinton.

acum 84 luni (5 Dec 2016)

Am incercat cateva zile sa gasim un cubanez care a fugit de regimul castrist pentru a ne povesti cum era viata sub El Comandante.

Un regim care este la putere de peste 50 de ani si-a format oameni loiali, cointeresati financiar, care nu renunta de buna voie la privilegii. Si am beneficiat si de ajutorul nepretuit al delegatilor de campanie ai democratului Bernie Sanders, candidat la prezidentialele de anul acesta, insa "invins" de Hillary Clinton. Acesti delegati, care sunt suporteri pentru orice cauza dreapta, pentru drepturile omului, s-au pus in miscare si asa a aparut Ernesto Medina, un tanar de 29 de ani, originar din Cuba, inca bantuit de amintiri pe care ar fi vrut sa le uite. Cititi articolul integral in editia de marti a ziarului "Romania Libera", disponibila la toate punctele de difuzare a presei din tara. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro