EXCLUSIVITATE. Cele 38 de minute in care Shhaideh a "rezolvat" motiunea lui Dragnea. Cum au fost folositi banii Guvernului in batalia din PSD | DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

PNDL 2 a fost infiintat la inceputul acestui an chiar de catre Guvernul Grindeanu, printr-o ordonanta de urgenta, fiind vorba de alocarea a 30 de miliarde de lei pentru 9.500 de obiective de investitii, dintre care 2.500 de crese si gradinite, 2.000 de scoli si 5.000 alte obiective.

acum 40 luni (4 Jul 2017)

"Romania libera" a obtinut desfasuratorul ordinelor de ministru prin care au fost alocate fondurile pentru Programul National de Dezvoltare Locala 2 (PNDL 2) in data de 15 iunie.

PNDL 2 a fost infiintat la inceputul acestui an chiar de catre Guvernul Grindeanu, printr-o ordonanta de urgenta, fiind vorba de alocarea a 30 de miliarde de lei pentru 9.500 de obiective de investitii, dintre care 2.500 de crese si gradinite, 2.000 de scoli si 5.000 alte obiective. Vreme de cinci luni de zile, ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, care gestioneaza PNDL 2, a tergiversat aplicarea programului, dupa cum reiese chiar din acuzatiile fostului premier Sorin Grindeanu.

Citeste textul integral in editia print de marti a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro