EXCLUSIV VIDEO Directoarea de la gradinita groazei a fost retinuta pentru rele tratamente aplicate minorului

EXCLUSIV VIDEO Directoarea de la gradinita groazei a fost retinuta pentru rele tratamente aplicate minorului

Mihai Anitei: "In invatamant este plin de psihopati" Psihologii trag un semnal de alarma si arata ca micutii care sunt supusi unor astfel de tratamente abuzive de la varste atat de fragede pot ramane cu urme adanci si au nevoie de ani buni pentru a se recupera. Sedinte de terapie gratuite pentru copii La randul sau, Laurentiu Stefan, seful Institutului de Psihologie Judiciara, sustine ca micutii agresati pot beneficia de sprijin psihologic gratuit de la psiholog, cu o conditie. Sa vina cu un bilet de trimitere de la medicul de familie, de la pediatru sau de la un alt specialist.

acum 86 luni (30 Mar 2016)

Directoarea gradinitei-fanoma "Flipper Garden" din Capitala unde abuzurile asupra copiilor erau la ordinea zilei, a fost retinuta dupa ce a fost audiata mai multe ore la sediul Politiei Capitalei. Acuzata de rele tratamente aplicate minorului si traficarea fara drept a unei profesii, Ioana Neagu a fost incatusata de politisti. Inainte de a raspunde acuzatiilor, femeia a pus lacat unitatii de invatamant care functiona ilegal chiar in buricul Bucurestiului.

Din spusele parintilor, aceasta s-ar fi intalnit cu ei in cursul zilei de sambata pentru a le da inapoi taxa platita pentru luna martie. "De regula, ne cerea banii cu 10 - 15 zile inainte de a incepe luna, dar i-a chemat pe cei care mai aveau copiii acolo si le-a spus ca nu se mai poate ocupa de micutii care au ramas", a declarat unul dintre parintii care au depus plangere impotriva femeii.

De altfel, dupa o saptamana de balbaieli, oficiali din Educatie au aratat pentru "Adevarul" ca nu pot inchide unitatea din cauza unui vid legislativ. Pana acum, sase familii, dar si mai multi angajati ai asa-zisei gradinite au reclamat-o pe Ioana Neagu in fata anchetatorilor, dupa ce au vazut imaginile surprinse de camerele de luat vederi din incaperi, in care aceasta ii smulgea pe copii din pat, ii lovea si ii palmuia.

Mihai Anitei: "In invatamant este plin de psihopati"

Psihologii trag un semnal de alarma si arata ca micutii care sunt supusi unor astfel de tratamente abuzive de la varste atat de fragede pot ramane cu urme adanci si au nevoie de ani buni pentru a se recupera. Psihologul arata ca numarul cazurilor de copii agresati de cei care ar trebui sa le asigure educatia este in crestere si pentru ca parintii sunt mai vigilenti decat erau in trecut si au, intre altele, acces la mai multe informatii. Codul Muncii protejeaza insa astfel de angajati, desi in invatamant este plin de psihopati, unii dintre ei directori de scoli, care se manifesta in zona unde au p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro