EXCLUSIV Ucraina a fost UITATA: Germania si Rusia au SUDAT iarasi "Lantul de iubire"

EXCLUSIV Ucraina a fost UITATA: Germania si Rusia au SUDAT iarasi

Continuarea pe premium.evz.ro Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate.

acum 57 luni (11 May 2016)

In realitate, numarul politicienilor si oamenilor de afaceri germani care bat drumul pana in Rusia este mai mare decat al oricarei alte tari.

Horst Seehofer (Uniunea Crestin-Sociala, CSU), ministru-presedinte al landului Bavaria, aliat la guvernare dar si principalul critic al Angelei Merkel de cand a izbucnit criza imigrantilor, l-a intalnit pe Vladimir Putin in februarie. Toti observatorii politici au interpretat vizita lui Seehofer la Moscova drept o tentativa de a se indeparta de Merkel.

In ultimele saptamani, Bodo Ramelow (Die Linke, stanga), ministru-presedinte al landului Thuringia, a mers cu o delegatie de 40 de persoane la Moscova si Kazan. Omologul sau din Saxonia Superioara, Reiner Haseloff (Uniunea Crestin-Democrata, CDU, partidul de guvernamant al Angelei Merkel) s-a intalnit cu ambasadorul rus de la Berlin si s-a aratat favorabil ridicarii sanctiunilor impotriva Moscovei.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro