EXCLUSIV Tariceanu si Ponta anunta marele razboi care incepe in Parlament dupa alegerile locale

EXCLUSIV Tariceanu si Ponta anunta marele razboi care incepe in Parlament dupa alegerile locale

Continuarea pe premium.evz.ro Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate.

acum 72 luni (30 May 2016)

In paralel, cei doi vor sa transpuna in legislatia romana o directiva europeana care ar elimina catusele de la televizor.

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, va discuta cu PSD, dupa alegerile locale, sa respinga in Parlament Ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale. Fostul premier Victor Ponta a anuntat si el ca va cere deputatilor PSD, dupa alegerile locale, sa respinga OUG privind modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala.

In plus, a verificat EVZ, fostul premier si presedintele Senatului vor depune in Parlament, imediat dupa alegerile locale, o lege de modificare a codurilor penale in sensul protejarii suplimentare a imaginii publice a persoanelor anchetate de procurori.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate. Citeste si:

+Abia acum am inteles ce-a fost cu Ponta in viata

+Dana Grecu, reactie la demisia lui Ponta! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro