EXCLUSIV Tariceanu, la chefurile de la Monaco si din Israel organizate de complicii "printului" Paul

EXCLUSIV Tariceanu, la chefurile de la Monaco si din Israel organizate de complicii

Seful Senatului spune ca este nevinovat, si ca DNA da dovada de exces de zel, fiind vorba de "un abuz de drept". Cred ca inainte de aceasta nunta am discutat cu Shevez, fiindu-mi prezentat de Truica Remus ca reprezentant al unei firme israeliene de asigurari foarte mare care cauta parteneri in Romania", a declarat milionarul. La cursa de la Monte Carlo Un afacerist roman, invitat la petrecerile de la Monte Carlo, a povestit la DNA: "M-am intalnit cu Steinmetz prima data in Romania si apoi m-am intalnit cu el la Monte Carlo, la Formula 1, fiind invitat de Truica, intalnirea avand loc pe yahtul lui Steinmetz, care avea mai multi invitati. "Pe Marcovici l-am cunoscut in campania din anul 2004 cand lucram pentru PSD, fiind un fel de asistent al lui Tal, mai precis omul de legatura intre acesta si stafful de campanie. "Remus Truica mi-a spus ca are relatii la nivel politic, ca el este foarte interesat de Snagov si Baneasa si ca poate sa recupereze pentru noi.

acum 97 luni (26 May 2016)

Dorin Marian, fostul director al Cancelariei Primului Ministru, a fost pus ieri sub acuzare pentru marturie mincinoasa, intr-un dosar separat din cel al retrocedarii fermei Baneasa si a padurii Snagov. Mai exact, Dorin Marian este acuzat ca a mintit atunci cand a fost audiat ca martor in dosarul "Ferma Baneasa", pentru a clarifica aspecte legate de activitatea desfasurata de inculpatul Marius Marcovici.

La randul lui, seful Senatului este acuzat si el de procurori ca ar fi dat o declaratie de martor in care ar fi incercat sa-i acopere pe cei implicati in acest dosar. Seful Senatului spune ca este nevinovat, si ca DNA da dovada de exces de zel, fiind vorba de "un abuz de drept". Nunta de la Monaco

Declaratiile unor martori au aratat insa legaturile subterane dintre Calin Popescu Tariceanu si pionii afacerii retrocedarilor ilegale. "La nunta lui Dan Andronic din Franta la care am participat si eu au fost invitati Adrian Nastase si Tariceanu", a declarat, la DNA, unul dintre fostii ministri PSD. Procurorii au pastrat aceasta declaratie in ancheta pentru a arata cat de puternica era relatia de amicitie intre Andronic si Tariceanu. Procurorii DNA au descoperit ca firmele controlate de acesta ar fi incheiat contracte de sponsorizare/donatie catre PNL chiar in perioada in care se faceau retrocedarile.

De altfel, la nunta lui Andronic, cei implicati au discutat si oportunitati de afaceri. "Pe Shimon Shevez l-am si cunoscut ulterior, in Franta, la nunta lui Dan Andronic, unde am fost invitat de Remus Truica. Il stiam si eu pe Dan Andronic la acel moment de la evenimente mondene. Cred ca inainte de aceasta nunta am discutat cu Shevez, fiindu-mi prezentat de Truica Remus ca reprezentant al unei firme israeliene de asigurari foarte mare care cauta parteneri in Romania", a declarat milionarul. La cursa de la Monte Carlo

Un afacerist roman, invitat la petrecerile de la Monte Carlo,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro