EXCLUSIV SLABICIUNILE tainice ale "Sultanului": Femeia-Barbat, INVITAT(A) la masa de Erdogan, in timp ce pe strada Transsexualii erau ZDROBITI de politie | FOTO

EXCLUSIV SLABICIUNILE tainice ale

Pentru ca Bülent Ersoy este o transsexuala celebra in toata Turcia, iar, cu numai cateva ore in urma, cateva sute dintre membrii fortelor de ordine speciale ale lui Erdogan au tras cu gaze lacrimogene si gloante de cauciuc intr-un grup de circa cincizeci de homosexuali, care celebrau tocmai persoanele transsexuale, intr-o asa-numita "Trans Pride".

acum 81 luni (20 Jun 2016)

Actrita si cantareata turca Bulent Ersoy a fost duminica seara unul dintre oaspetii de onoare ai presedintelui Erdogan, la Istanbul, cu ocazia Iftar-ului, cina care incheie postul din ziua respectiva, pe perioada Ramadanului.

Pe retelele sociale au fost postate numeroase poze in care presedintele turc si sotia sa Emine, purtand val, apar alaturi de cea pe care turcii o numesc "Diva", in diferite momente ale dineului. Pentru ca Bülent Ersoy este o transsexuala celebra in toata Turcia, iar, cu numai cateva ore in urma, cateva sute dintre membrii fortelor de ordine speciale ale lui Erdogan au tras cu gaze lacrimogene si gloante de cauciuc intr-un grup de circa cincizeci de homosexuali, care celebrau tocmai persoanele transsexuale, intr-o asa-numita "Trans Pride".

Fortele de ordine au blocat toate strazile care dadeau in artera comerciala Istiklal din Istanbul, luand mai intai cu asalt celebra piata Taksim. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro