EXCLUSIV Sex pentru note la universitate: "Stai, ma, olteanco, cuminte, nu ma zapaci. Deci nu mai is bun de nimic daca nu ma lasi sa te sarut"

EXCLUSIV Sex pentru note la universitate:

Dosarul de coruptie de la Universitatea din Resita scoate la iveala detalii incendiare despre modul in care se treceau examenele in Universitatea Eftimie Murgu din Resita, al carei rector este sotia baronului Sorin Frunzaverde. F.F.I.: Lasa-ma sa te sarut pe obraz. F.F.I.: Hai sa o luam altfel, pentru ce te-am ajutat pana acum, da-mi un pusi, asta te costa...cinci la zero.

acum 75 luni (9 Jul 2015)

Dosarul de coruptie de la Universitatea din Resita scoate la iveala detalii incendiare despre modul in care se treceau examenele in Universitatea Eftimie Murgu din Resita, al carei rector este sotia baronului Sorin Frunzaverde. Potrivit unor date din dosarul in care s-au realizat joi perchezitii, examenele la unele materii de la universitatea din Resita erau trecute si fara ca studentii sa se prezinte la examen.

In alte cazuri, examenele erau sustinute in alte date decat cele programate, iar lucrarile erau rezolvate doar formal sau copiate si punctate cu nota maxima. Tanara i-a cazut cu tronc prodecanului de la Facultatea de Stiinte Sociale, care i-a promis tinerei ca o ajuta sa isi rezolve examenele in schimbul unor favoruri sexuale. Stenogramele de la dosar scot la iveala modul in care prodecanul insista pe langa "olteanca" sa il lase macar sa o sarute.

F.F.I.: Stai ma cuminte!

Z.D.

F.F.I.: Stai ma olteanco cuminte, nu ma zapaci!

Z.D.

F.F.I.: Ma omori cu zile, intelege-ma!

Z.D. : (n.n rade)

F.F.I.: Esti nebuna, atata te intreb?

Z.D.

F.F.I.: Ba se vede ca esti!

F.F.I.: Lasa-ma sa te ating! Lasa-ma sa te ating si sa te sarut si am plecat! Nu pot, deci nu mai is bun de nimic, daca nu ma lasi sa te sarut!

Z.D.

F.F.I.: Esti nebuna? N-am putut sa fac azi nimic pana nu te-am vazut acolo, dupa aia am stiut ca esti tu, ca esti in Resita.

Z.D. : Pai m-ai sunat ca m-ai vazut acolo nu ca m-ai sunat ca erai foarte nerabdator.

.....................

F.F.I.: Lasa-ma sa te tin, ho!

Z.D.

F.F.I.: Pe obraz, da.

Z.D.

F.F.I.: Lasa-ma sa te sarut pe obraz.Citeste intreg articolul pe adevarul.ro