EXCLUSIV Schema decontarii ilegale a serviciilor medicale de peste trei milioane de euro | DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Contracte cu Casa spionilor si magistratilor Firma Home Medical Assistance a obtinut ilegal peste trei milioane de lei de la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) pentru furnizarea de servicii medicale fictive la domiciliu (conform DNA).

acum 52 luni (26 Sep 2017)

"Romania libera" continua sa dezvaluie cine se ascunde in spatele celor 27 de firme care au incasat ilegal peste trei milioane euro prin sistemul de decontare a serviciilor medicale fictive la domiciliu.

Printre cei care au contribuit la jaful de la Casa de Asigurari de Sanatate se afla finul si fostul prim-consilier al lui George Maior la Serviciul Roman de Informatii, Nicolae Sergiu Ciobanu.

Contracte cu Casa spionilor si magistratilor

Firma Home Medical Assistance a obtinut ilegal peste trei milioane de lei de la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) pentru furnizarea de servicii medicale fictive la domiciliu (conform DNA). Totodata, Home Medical Assistance figureaza si pe lista furnizorilor de ingrijiri la domiciliu aflati in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (OPSNAJ). Citeste ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro