EXCLUSIV Sceneta in care Giovani Becali se rastea la judecatoarea Terceanu, regizata chiar de magistrata corupta

EXCLUSIV Sceneta in care Giovani Becali se rastea la judecatoarea Terceanu, regizata chiar de magistrata corupta

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a motivat ieri decizia prin care a trimis-o dupa gratii, pentru 30 de zile, pe judecatoarea Geanina Terceanu, cercetata de procurorii DNA pentru luare de mita. Onorariu (spaga) de succes Dupa pronuntarea solutiei de achitare, impresarii Ioan si Victor Becali au fost atat de multumiti de prestatia judecatoarei Geanina Terceanu incat au hotarat sa-i dea un "onorariu de succes". Astfel, la un interval de doua-trei saptamani dupa pronuntarea hotararii, m-am intalnit din nou cu Becali Victor la spalatoria de masini din parcarea aceluiasi magazin Penny Market de pe Soseaua Fundeni, unde am primit de la acesta suma de bani, pe care trebuia s-o inmanez judecatoarei", a afirmat intermediarul mitei. Potrivit procurorilor, in 2012, chiar inainte de pronuntarea hotararii de achitare, Terceanu s-ar fi intalnit cu avocatul George Iorgovan, fiul "parintelui Constitutiei" Antonie Iorgovan, care il apara pe Borcea, de la care ar fi primit 10.000 de euro. A trecut mita in declaratia de avere Judecatoarea Geanina Terceanu a folosit 93.000 de euro din mita primita de la fratii Becali pentru a-si achizitiona un apartament de lux.

acum 45 luni (24 Nov 2015)

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a motivat ieri decizia prin care a trimis-o dupa gratii, pentru 30 de zile, pe judecatoarea Geanina Terceanu, cercetata de procurorii DNA pentru luare de mita. Aceeasi masura a fost luata si fata de Ioan si Victor Becali, acuzati de dare de mita, care insa se afla in penitenciar, unde isi ispasesc pedepsele primite in dosarul "Transferurilor".

Noi detalii incendiare ies la iveala din dosarul in care magistratul Terceanu este acuzat ca a luat o spaga de 220.000 de euro pentru a-i achita pe "greii" din fotbal. Pentru o asemenea spaga, judecatoarea a acceptat de buna voie sa fie umilita de Giovani Becali in sala de judecata. Sunteti sub ordin sa se scrie cum vrea martorul?", racnea Becali plin de indignare in sala de judecata. Unul dintre denuntatorii din acest caz, care este chiar ruda cu fratii Becali, a povestit anchetatorilor ca judecatoarea Terceanu le-a transmis impresarilor cum sa se poarte in sala de judecata la pronuntarea sentintelor masluite.

"Totodata, judecatoarea mi-a spus ca, in momentul in care va pronunta solutia de achitare, sa spun familiei Becali sa para ingrijorati de solutia care se va pronunta", a declarat Gabriela Manole, sotia lui Teodoris Manole, cel de-al doilea denuntator. Ghid de conspirare a spagii

Pentru a minimiza riscurile la care se expunea prin incasarea mitei, judecatoarea Terceanu a folosit adevarate tehnici de conspirativitate, desprinse parca din filmele politiste.

"M-am dus la judecatoare acasa si i-am transmis ca familia Becali este de acord sa dea cei 105.000 euro. Cu aceasta ocazie, am stabilit de comun acord cu judecatoarea ca, in cazul in care voi primi banii de la familia Becali, sa ii dau doua bipuri pe telefonul dedicat cu aceasta, iar in cazul in care nu am primit banii, sa ii dau un singur bip", a declarat Gabriela Manole. Astfel, intermediara a fost pusa sa ceara banii de la Victor Becal... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro