Exclusiv RL PRINT: Fabricile de doctorate s-au autoevaluat si doar Oprea e vinovat!

Diplomatul bulgar crede ca cele doua state ar trebui sa colaboreze pentru aderarea la Schengen, dar in acelasi timp, explica refuzul de asta vara al Sofiei de aderare la proiectul Romaniei privind infiintarea unei flote NATO la Marea Neagra printr-un fel de starategie autohtona care nu agreaza "solutiile regionale" Ce mai puteti citi in ziar Ce efecte pot avea tensiunile din ALDE asupra guvernarii Scandalul dintre Tariceanu si Constantin si amenintarile lui Ponta legate de parasirea PSD pot zdruncina coalitia de guvernare.

acum 83 luni (20 Mar 2017)

"Romania libera" iti ofera marti 28 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate.

Scolile doctorale de la Aparare si Politie refuza sa admita ca au probleme majore de etica academica si ascund plagiatele grosolane sub pres.

Subventiile pentru porcii lui Dragnea, incluse intr-un proiect de lege

Desi, in ianuarie, Ministerul Agriculturii a initiat o ordonanta de urgenta prin care propunea subventionarea porcilor, in februarie initiativa a fost preluata de 16 parlamentari PSD.

Proiectul de lege propus de acestia vine in contextul in care presa a aratat, recent, ca fiul lui Liviu Dragnea detine, printre altele, o ferma de porci, la Salcia.

Ambasadorul Bulgariei la Bucuresti: Bulgaria nu agreeaza "solutiile regionale" pentru Flota NATO propusa de Romania

Ambasadorul Bulgariei la Bucuresti, Todor Churov, a declarat intr-un interviu pentru Romania liberaca si la Sofia oficialii, inclusiv cei din domeniul judiciar, cer ridicarea MCV, adaugand insa ca nu depinde nici de Romania, nici de Bulgaria eliminarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Diplomatul bulgar crede ca cele doua state ar trebui sa colaboreze pentru aderarea la Schengen, dar in acelasi timp, explica refuzul de asta vara al Sofiei de aderare la proiectul Romaniei privind infiintarea unei flote NATO la Marea Neagra printr-un fel de starategie autohtona care nu agreaza "solutiile regionale"

Ce mai puteti citi in ziar

Ce efecte pot avea tensiunile din ALDE asupra guvernarii

Scandalul dintre Tariceanu si Constantin si amenintarile lui Ponta legate de parasirea PSD pot zdruncina coalitia de guvernare. Pierderea a 24 de parlamentari (cat ar aduna acestia din urma prin plecarea sau excluderea din cele doua formatiuni ) poate fi compensata doar prin cele 30 de voturi de la UD... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro