Exclusiv RL PRINT. Diversiunea din noul dosar al Mineriadei din 1990

"Romania libera" iti ofera miercuri 24 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate. Modificarea Codului Fiscal a bagat frica in mediul de afaceri Modificarile propuse recent la Codul Fiscal, fara un studiu de impact care sa arate avantajele si dezavantajele acestora, corelate cu noul proiect de Lege a salarizarii au creat tensiuni foarte mari printre oamenii de afaceri, potrivit unei dezbateri organizate de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei.

acum 81 luni (24 May 2017)

"Romania libera" iti ofera miercuri 24 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate.

Diversiunea din noul dosar al Mineriadei din 1990

Surse din prima echipa care a anchetat evenimentele din 13-15 iunie 1990 fac dezvaluiri importante intr-o cauza amanata de mai bine de 26 de ani. Cu toate ca exista dovezi si marturii care demonstreaza implicarea serviciilor secrete, dar si relatia pe mai multe paliere a politicului cu liderii sindicali, in dosar au ramas doar cativa invinuiti.

Declaratiile cutremuratoare luate de procurori in anii ’90 par sa nu fi impresionat noua echipa care se ocupa de caz. Totodata, asociatiilor si institutiilor care au fost distruse atunci nu li s-a incuviintat sa devina parti civile, asa ca nu vor fi despagubite vreodata.

Romania, condamnata la CEDO pentru un securist care si-a batut nevasta

In 2007, Angelica Balsan s-a internat in spital dupa ce a fost batuta de sotul ei.

Exodul medicilor, un fenomen tot mai periculos

Cu toate ca avem un deficit de peste 13.000 de doctori in sistemul sanitar, posturile nu se ocupa din cauza nivelului salarial si a conditiilor din unitatile sanitare sau din cauza lipsei oportunitatilor de dezvoltare profesionala si personala. Cea mai importanta si imediata consecinta este migratia masiva a medicilor si asistentilor catre alte tari, atrag atentia specialistii de la Institutul National Democrat.

Modificarea Codului Fiscal a bagat frica in mediul de afaceri

Modificarile propuse recent la Codul Fiscal, fara un studiu de impact care sa arate avantajele si dezavantajele acestora, corelate cu noul proiect de Lege a salarizarii au creat tensiuni foarte mari printre oamenii de afaceri, potrivit unei dezbateri organizate de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei. De ce crede scriito... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro