EXCLUSIV RL PRINT. Dezbatere: Cu copiii la proteste. Sau nu?

"Romania libera" iti ofera vineri 56 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate.

acum 59 luni (16 Feb 2017)

Cum au explicat parintii decizia de a-i duce pe cei mici la proteste? Analizam toate variantele, alaturi de parinti, un profesor, un sociolog si un psiholog.

RL WEEKEND PLUS prezinta in editia print de vineri o ampla dezbatere cu parinti si specialisti despre cat de bine sau rau este sa expui copiii la evenimente politice majore.

"Copiii nostri au 5, respectiv 2 ani si jumatate, si mereu le-am explicat adevarul despre lucrurile fata de care au manifestat interes sau pe care le-am considerat importante pentru binele si siguranta lor", este pozitia Ioanei Chicet-Macoveiciuc, care scrie carti pentru copii si adulti. Pot fi imaginate «n» scenarii, motiv pentru care nici in ruptul capului nu mi-as aduce copilul - si mic!

Ce spun specialistii puteti afla din dosarul RL WEEKEND PLUS, la chioscuri si prin abonamente.

"Romania libera" iti ofera vineri 56 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate. Vineri, la chioscuri si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro