Exclusiv RL PRINT: Cetatenia romana, salvarea bolnavilor din Republica Moldova

"Romania libera" iti ofera marti 28 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate. Ce mai puteti citi in ziar De ce e mai tare Clujul decat Constanta Mandria constantenilor, care s-au considerat mult timp al doilea oras al Romaniei, dupa Bucuresti, este zdruncinata de cifre si de realitate.

acum 68 luni (3 Apr 2017)

"Romania libera" iti ofera marti 28 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate.

Cetatenia romana, salvarea bolnavilor din Republica Moldova

Spitalele din Romania, considerate locuri ale ororii de catre presa si pacientii din dreapta Prutului, sunt un sanctuar al sperantei pentru moldovenii de peste Prut.

Cel putin pentru acei basarabeni cu insuficienta renala cronica, oameni dependenti de dializa pentru tot restul vietii.

Daca au si cetatenie romana, insa, moldovenii pot beneficia de conditiile de dializa din sistemul romanesc, mult mai bune decat cele din stanga Prutului.

Cine are nevoie de o Jandarmerie mai puternica

Jandarmii vor primi puteri sporite, daca Legislativul va aproba un proiect de lege care contine numeroase prevederi controversate. De altfel, exista temeri ca legea e facuta pentru a inabusi mai usor protestele de strada, pentru ca prea repede a aparut dupa fenomenul #rezist

RePSDizarea economiei

Unele dintre cele mai valoroase companii din sectorul energetic romanesc isi vor desemna luna aceasta o noua conducere. Propunerile facute de Ministerul Energiei, actionarul majoritar, la Hidroelectrica, o "perla" a sistemului evaluata la 4 miliarde de euro, au revoltat deja specialistii.

Ce mai puteti citi in ziar

De ce e mai tare Clujul decat Constanta

Mandria constantenilor, care s-au considerat mult timp al doilea oras al Romaniei, dupa Bucuresti, este zdruncinata de cifre si de realitate. Mai mult, o comparatie a bugetelor celor doua municipii ne arata o diferenta extrem de mare in defavoarea celui de la malul Marii Negre.

Trump se lanseaza asupra Coreii de Nord

Presedintele american, Donald Trump, este decis sa rezolve singur problema nord-coreeana, fara ajutorul Chinei. Dec... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro