Exclusiv RL PRINT: Afacerea Olanesti. Ponta a "salvat" siguranta statului trimitand agentii SRI la bai termale

"Romania libera" iti ofera luni 24 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate. Totusi, in expunerea de motive la ordonanta, guvernul PSD recunoaste ca stie ca sunt doua procese de revendicare a terenurilor pe care se afla complexul Olanesti, preluat de la regia protocolului de stat.

acum 85 luni (27 Feb 2017)

"Romania libera" iti ofera luni 24 de pagini cu dezvaluiri exclusive, informatii si analize in profunzine, opinii si comentarii pe subiectele zilei, reportaje si documentare speciale, dar si un supliment special de mica publicitate. Ponta a "salvat" siguranta statului trimitand agentii SRI la bai termale

Din dorinta de a face pe placul SRI, in 2013, Victor Ponta s-a grabit sa transfere catre acest serviciu secret complexul de la Olanesti, desi terenul era revendicat.

Graba ca agentii acestui serviciu secret sa se relaxeze la fosta resedinta a lui Nicolae Ceausescu era atat de mare incat Ponta a emis o ordonanta de urgenta, 114/2013. Totusi, in expunerea de motive la ordonanta, guvernul PSD recunoaste ca stie ca sunt doua procese de revendicare a terenurilor pe care se afla complexul Olanesti, preluat de la regia protocolului de stat. La acel moment, director al SRI era George Maior, vechi pesedist din grupul de la Cluj si nasul de casatorie al lui Victor Ponta. In acelasi scop, SRI plateste 20.000 de dolari pentru a primi de la un institut din America monitorizari si analize ale stirilor si emisiunilor de televiziune din lumea musulmana.

De ce a picat unul dintre pilonii prin care Gabriel Oprea controla Justitia Militara

Magistratul Gheorghe Manea a fost suspendat, in urma cu o saptamana, din functia de sef al Curtii Militare de Apel (CMA), prin decizia Consiliului Superior al Magistraturii.

Tunelul de sub Dunare, "ingropat" in acte

Proiectul subtraversarii Dunarii pe la Galati, care ar fi urmat sa creasca fluenta traficului rutier intre nordul Dobrogei si sudul Moldovei prin eliminarea traversarii fluviului cu bacurile a fost abandonat inca din faza de realizare a primelor expertize.

Ce mai puteti citi in ziar

Pungi cu sange, decongelate in chiuveta la Spitalul "Filantropia" din Craiova

O ancheta a fost deschisa la una dintre cele mai importante unitati spitalicesti craiovene, dupa ce ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro