EXCLUSIV RL. Gabriela Firea a mintit cand a spus la RTV ca n-a fost invitata la parada militara de Ziua Nationala. Presedintia Romaniei confirma ca primarul general a fost invitat

Gabriela Firea: Nu am fost invitată şi nici probleme penale nu am In contextul in care preşedintele Romaniei nu i-a invitat pe şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea, pe fostul premier, Victor Ponta şi pe şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la evenimentele care vor avea loc cu ocazia Zilei Naţionale, Gabriela Firea l-a criticat pe şeful statului, declarand că nici ea nu a fost invitată, deşi nu are probleme penale, ba mai mult, edilul Capitalei a subliniat că dacă nu s-ar fi implicat "zi şi noapte, Arcul de Triumf nu era deschis".

acum 84 luni (25 Nov 2016)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea, a fost invitată de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale (MApN) să asiste la festivitățile dedicate Zilei Naționale a Romaniei, a confirmat, vineri, purtătorul de cuvant al Președinției, Mădălina Dobrovolschi, ca răspuns la intrebarea ziarului Romania Liberă.

Disputa pe acest subiect a pornit după ce Președinția Romaniei a declarat că nu a invitat penali la ceremonia oficială de la Arcul de Triumf, din data de 1 decembrie 1916.

Ulterior, joi seară, la postul de televiziune RTV s-a organizat o dezbatere in care a fost criticată declarația șefului statului, iar Gabriela Firea a intervenit in emisiune susținand, in mod fals, că nici ea n-ar fi fost invitată la parada militară.

Citește și: Klaus Iohannis nu a invitat "persoanele cu probleme penale" la parada militară și recepția de Ziua Națională. Gabriela Firea: Nu am fost invitată şi nici probleme penale nu am

In contextul in care preşedintele Romaniei nu i-a invitat pe şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea, pe fostul premier, Victor Ponta şi pe şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la evenimentele care vor avea loc cu ocazia Zilei Naţionale, Gabriela Firea l-a criticat pe şeful statului, declarand că nici ea nu a fost invitată, deşi nu are probleme penale, ba mai mult, edilul Capitalei a subliniat că dacă nu s-ar fi implicat "zi şi noapte, Arcul de Triumf nu era deschis".

"Nu am fost invitată la parada militară şi nici la recepţie. Dacă nu mă implicam zi şi noapte, Arcul de Triumf nu era deschis.

Persoanele "cu probleme penale" nu vor fi invitate la parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională a Romaniei la Arcul de Triumf şi nici la recepţia organizată de şeful statului la Palatul Cotroceni, a anunțat, joi, purtătoarea de cuvant a președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, intr-o conferință de pre... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro