EXCLUSIV Patronul "Ingerilor Galbeni", care si-a ridicat in cap un oras intreg dupa ce a lovit cu masina opt oameni si a fugit: "Mi-am salvat pielea"

Incidentul in urma caruia patronul de la "Ingerii Galbeni" a fost retinut pentru 24 de ore a avut loc sambata trecuta intr-o parcare de pe strada Miresei. Un profesor de la Universitatea Politehnica, a carui masina a fost ridicata de angajatii lui Nedelcu, a refuzat sa mai coboare din autoturism in semn de protest. "Eu am fost rugat sa vin acolo, de domnul comisar-sef Tudorescu, sa aplanez un conflict iscat de neatentia unui om care nu a vazut doua pancarte de 1,60 metri, de11 ori mai mari decat pancartele SDM-ului (n.r. Patronul de la Ingerii Galbeni a declarat ca desi este acuzat de tulburarea ordinii si linistii publice, nu este el cel care a tulburat ordinea si linistea publica. La cei care au preluat parcarea de la Melinda Instal, Best Tractari, este 7.000 de lei masina mare care la mine este 1.538 de lei.

acum 103 luni (1 Dec 2015)

Incidentul in urma caruia patronul de la "Ingerii Galbeni" a fost retinut pentru 24 de ore a avut loc sambata trecuta intr-o parcare de pe strada Miresei. Un profesor de la Universitatea Politehnica, a carui masina a fost ridicata de angajatii lui Nedelcu, a refuzat sa mai coboare din autoturism in semn de protest. La fata locului s-au strans zeci de timisoreni nemultumiti de modul in care actioneaza "Ingerii Galbeni", iar spre seara a ajuns la fata locului si patronul societatii Razvan Nedelcu. In urma scandalului, Nedelcu s-a urcat in masina si a plecat ranind, potrivit Politiei, opt persoane, fara ca vreuna dintre acestea sa necesite spitalizarea. Dupa incident Nedelcu a fugit, predandu-se a doua zi la Politie, unde a fost retinut pentru 24 de ore. Judecatorii au decis cercetarea lui Nedelcu in stare de libertate.

Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" dupa ce a fost eliberat de instanta, Nedelcu a declarat ca tot incidentul s-a produs dupa ce a fost atras intr-o cursa de adjunctul Politiei Municipale Timisoara, comisarul Daniel Tudorescu, ajuns si el la locul scandalului. "Eu am fost rugat sa vin acolo, de domnul comisar-sef Tudorescu, sa aplanez un conflict iscat de neatentia unui om care nu a vazut doua pancarte de 1,60 metri, de11 ori mai mari decat pancartele SDM-ului (n.r. Eu am venit si pe raspunderea lui, ca nu patesc nimic. Acolo cand am venit erau doi politisti in civil si toti sub-ofiterii de Politie Rutiera erau tinuti deoparte. Nu era firesc sa fiu atras intr-o cursa unde sunt zeci de oameni si sa nu mi se ofere protectie. Nu am intrat intr-o gramada de oameni formata in jurul masinii mele.

Patronul de la Ingerii Galbeni a declarat ca desi este acuzat de tulburarea ordinii si linistii publice, nu este el cel care a tulburat ordinea si linistea publica. De aceea am si fost eliberat. Toata lumea zice ca am relatii la Judecatoria Timisoara, dar cand 60 de oameni urla, cum sa ii zici unuia singur ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro