EXCLUSIV. Motivul CSM de excludere a Cameliei Bogdan din magistratura, desfiintat. Cazul Pulbere: Inalta Curte a dezincriminat incompatibilitatea unui magistrat cu predarea de cursuri

In 2012, in paralel cu functia de judecator, Georgiana Pulbere a predat cursuri de formare profesionala in domeniul achizitiilor publice, in calitate de prestator-formator, unor functionari de la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC), fiind platita de o firma privata.

acum 39 luni (26 Jun 2017)

Excluderea din magistratura a judecatoarei Camelia Bogdan este subrezita juridic de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie. Practic, acum, Consiliul a ramas fara cel mai important argument invocat pentru excluderea din magistratura a Cameliei Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA.

Ce s-a intamplat

Saptamana trecuta, printr-o decizie definitiva, Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat un raport al Agentiei Nationale de Integritate care stabilea ca un magistrat din Constanta a fost in incompatibilitate.

In 2012, in paralel cu functia de judecator, Georgiana Pulbere a predat cursuri de formare profesionala in domeniul achizitiilor publice, in calitate de prestator-formator, unor functionari de la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC), fiind platita de o firma privata. Cititi textul integral in editia de luni a ziarului "Romania Libera", disponibila la toate punctele de difuzare a presei din tara si prin abonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro