EXCLUSIV Minivacanta de 1 Mai. Litoralul asteapta peste 35.000 de turisti, printre maidanezi si gunoaie

EXCLUSIV Minivacanta de 1 Mai. Litoralul asteapta peste 35.000 de turisti, printre maidanezi si gunoaie

Hotelierii mizeaza pe un grad de ocupare de 60% Ca in fiecare an, inainte de deschiderea sezonului estival, litoralul este vizitat de ministrii de resort.

acum 94 luni (20 Apr 2016)

Desi anuntau ca pe 20 aprilie litoralul va fi pregatit "la cheie" pentru inceperea sezonului estival, in statiuni si pe plaje este dezastru. Hotelierii mizeaza pe un grad de ocupare de 60%

Ca in fiecare an, inainte de deschiderea sezonului estival, litoralul este vizitat de ministrii de resort. Asa a aflat ministrul Economiei de la afaceristii din turism ca, desi se investeste pe litoral, hotelierii au o multime de probleme. Nu pot inchiria plajele, intinderile de nisip sunt ocupate cu constructii ilegale, statiunile sunt pline de gunoaie, printre care misuna maidanezii. Plus ca sezonul estival este foarte scurt, exact din 26 iunie pana in 15 septembrie, depinzand de vacanta copiilor. Iar deficitul de forta de munca este deja ingrijorator.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate.

+Fotografii INEDITE de pe litoralul ROMANESC din perioada COMUNISTA! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro