EXCLUSIV Marturia preotesei alungate dupa ce si-a surprins sotul cu o minora: "M-a lovit cu mainile de pervaz pana a inceput sa imi curga sange"

EXCLUSIV Marturia preotesei alungate dupa ce si-a surprins sotul cu o minora:

Ana Maria (39 de ani) s-a casatorit cu preotul Ovidiu Mihalache (35 de ani) in 2001, cand acesta a fost repartizat ca preot paroh in Ivanesti, una dintre cele mai mari comune din judetul Vaslui. "Dupa ce au plecat toti oamenii, sotul meu, impreuna cu fratii, suparati ca nu am fost de acord ca fiul mai mare sa ajute sa care cartile si lucrurile pe care le luase din casa parohiala, au inceput sa ma loveasca cu picioarele, m-au strans de maini, m-au lovit cu mainile de pervaz pana a inceput sa imi curga sange", a declarat preoteasa pentru "Adevarul". "Noi nu suntem inca divortati, el nu are o hotarare judecatoreasca prin care sa ii fie incredintati copiii, dar cu toate acestea, eu, ca mama, nu pot sa ma apropii sub nici o forma de copii, mai ales ca el este preot si ar trebui sa depuna tot efortul ca relatia mama-copil sa fie una extraordinara", marturiseste Ana Maria Mihalache.

acum 83 luni (25 Apr 2016)

Ana Maria (39 de ani) s-a casatorit cu preotul Ovidiu Mihalache (35 de ani) in 2001, cand acesta a fost repartizat ca preot paroh in Ivanesti, una dintre cele mai mari comune din judetul Vaslui. Preotul a chemat aproximativ 30 de localnici la casa parohiala, anuntandu-i ca se desparte de preoteasa pentru ca "a innebunit". Locanicii, unii dintre ei aflati sub influenta bauturilor alcoolice, au inceput sa jigneasca si sa umileasca preoteasa, care s-a refugiat in casa cu cei doi copii.

"Dupa ce au plecat toti oamenii, sotul meu, impreuna cu fratii, suparati ca nu am fost de acord ca fiul mai mare sa ajute sa care cartile si lucrurile pe care le luase din casa parohiala, au inceput sa ma loveasca cu picioarele, m-au strans de maini, m-au lovit cu mainile de pervaz pana a inceput sa imi curga sange", a declarat preoteasa pentru "Adevarul".

In momentul in care a vazut ca sangereaza, tanara s-a speriat si a iesit afara din casa si a sunat la 112 dupa ajutor. Nu se poate apropia de copii

Preoteasa a inaintat actiune in instanta solicitand sa ii fie permis sa-si exercite drepturile parintesti, asa cum a facut-o de cand i se nascusera cei doi fii.

"Noi nu suntem inca divortati, el nu are o hotarare judecatoreasca prin care sa ii fie incredintati copiii, dar cu toate acestea, eu, ca mama, nu pot sa ma apropii sub nici o forma de copii, mai ales ca el este preot si ar trebui sa depuna tot efortul ca relatia mama-copil sa fie una extraordinara", marturiseste Ana Maria Mihalache. "L-am privit ca pe Dumnezeu"

Preoteasa marturiseste ca relatiile dintre ea si preot au inceput sa se degradeze din anul 2011, cand a aflat ca preotul o insala cu o "fiica duhovniceasca". In 2011, preotul s-a oferit sa conduca la Iasi o fata de 15 ani din sat pentru a lua lectii de canto in particular, in vederea pregatirii admiterii la un liceu de muzica.

"Am fost ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro