EXCLUSIV Marturia patronului firmei de lactate Bradet, dupa ce sapte angajati au fost descoperiti cu E. coli

EXCLUSIV Marturia patronului firmei de lactate Bradet, dupa ce sapte angajati au fost descoperiti cu E. coli

UPDATE La conferinta de presa sustinuta la hotel Ibis din Bucuresti, patronul Lactate Bradet a dat amanunte despre cele intamplate. Patronul de la Bradet a precizat ca a cerut analize separate, din aceleasi loturi incriminate de autoritati, dar de la produsele aflate in fabrica proprie. Si in laboratoarele romanesti, nu doar in cele din Germania, rezultatele sunt negative, la produsele din fabrica noastra, nu la cele de la magazine, de la vracuri. "Datorita ultimelor evenimente si a obligatiei morale pe care o avem fata de cazul copilasilor imbolnaviti dar si fata de dumneavoastra, astazi ora 13, Hotel Ibis Bucuresti -Gara de Nord - Sala Verdi, o sa organizam o conferinta de presa pentru a va expune si a va argumenta cu documente punctul nostru de vedere. "Directia de Sanatate Publica Arges a trimis la noi o adresa cu privire la rezultatele microbiologice, la probele de materii fecale provenind de la personalul angajat al S.C.

acum 58 luni (16 Mar 2016)

UPDATE La conferinta de presa sustinuta la hotel Ibis din Bucuresti, patronul Lactate Bradet a dat amanunte despre cele intamplate. Am apelat la colaboratorii nostri din Germania sa faca analize din produsele pe care le aveau la vanzare. Renumita branza gasita cu probleme la magazin a avut contraproba la noi in fabrica - si este negativa.

Patronul de la Bradet a precizat ca a cerut analize separate, din aceleasi loturi incriminate de autoritati, dar de la produsele aflate in fabrica proprie. "Am comandat analize la setul de branza, din lotul incriminat. Mi-am permis sa le fac publice intai dumneavostra, presei si oamenilor care au crezut in noi, apoi autoritatilor care nu au facut decat sa ne denigreze, fara sa respecte deontologia. Si in laboratoarele romanesti, nu doar in cele din Germania, rezultatele sunt negative, la produsele din fabrica noastra, nu la cele de la magazine, de la vracuri. De la declansarea scandalului, fabrica a fost oprita, la 28 februarie. Am facut numai analize, sute, la apa, cheaguri, ambalaje, produse, sa vedem daca suntem sau nu vinovati. Cantacuzino a zis ca nu suntem vinovati de imbolnavirea copiilor si noi militam sa aflam ce s-a intamplat, de fapt, cu ei", a mai spus Badea.

In legatura cu focarul de E.coli, patronul a declarat ca a asteptat sa aiba rezultatul analizelor de la Institutul Cantacuzino, acolo unde el ceruse sa fie efectuate. Acestea au venit marti seara, confirmand anuntul facut de DSP Arges in presa. Suntem singura firma care a cerut asa ceva, pentru ca nu ne-am dat la o parte, vrem sa stim adevarul si vrem sa reintram in anonimat. Avem o productie de 8-10 tone pe zi. S-au imbolnavit 40 copii de la un corn si un lapte, iar noi, cu asa productie, nu am avut niciodata probleme! Si orice persoana de peste 2 ani este purtatoare de E.coli.

Sapte angajati ai firmei de lactate Bradet sunt bolnavi de E. coli, au revelat analizele efectuate de Directia... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro