EXCLUSIV Marturia parintilor fetei din Vaslui violate pana la lesin: "Baietii au crezut ca totul se rezolva cu bani. Fata noastra nu e de vanzare"

EXCLUSIV Marturia parintilor fetei din Vaslui violate pana la lesin:

Tulburata de valul de scenarii si de minciuni care s-au scurs dupa tragedia fiicei sale, familiile celor sapte violatori sadind atat in satul tinerei, cat si in localitatea lor tot felul de povesti prin care sa o denigreze pe victima, mama ei sustine: "Fata noastra nu a lipsit niciodata de la scoala, este un copil linistit. In final, am hotarat impreuna cu partea vatamata ca este cazul, in fond este cat se poate de firesc, sa se constituie parte civila si sa solicite despagubiri pentru trauma suferita", a completat avocata Mioara Donosa Tanara violata: "Au fost momente in care am simtit ca nu mai pot" Dupa luni intregi de umilinta, dupa o campanie murdara de denigrare in comunitatea in care traieste, eleva din Vaslui batjocorita de cei sapte barbati din satul Valeni are parte, in sfarsit, de sprijinul de care avea nevoie pana acum. Cad primele capete in urma anchetei care-i vizeaza pe magistrati Institutiile statului, medicul si preotul trebuie sa condamne violul Magistratii care i-au pus in libertate pe violatorii din Vaslui, cercetati disciplinar Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 105 luni (30 Jul 2015)

Rudele celor sapte violatori au incercat in repetate randuri sa-i cumpere cu bani, pentru a-i convinge sa renunte la demersul in justitie, ajungand pana la scandaluri in fata casei victimei. Presiunea facuta de familiile celor sapte, dar si de mass-media care a cautat senzationalul au accentuat si mai tare durerea fetei, care beneficiaza acum de consiliere psihologica. 10 noiembrie 2014

Aceasta este data care a schimbat definitiv cursul vietii normale a tinerei de 18 ani din Vaslui, dar si a familiei acesteia. Este ziua terifianta pe care fata, batjocorita de sapte "baieti de oameni gospodari" din localitatea vasluiana Valeni, ar vrea sa o stearge din amintiri.

Era prima zi de practica pe care eleva din Muntenii de Sus o urma la liceul din Vaslui. Acea zi de luni era prima de practica, prima zi in care mergea la scoala dupa-amiaza", a povestit, pentru "Adevarul", mama elevei.

Tulburata de valul de scenarii si de minciuni care s-au scurs dupa tragedia fiicei sale, familiile celor sapte violatori sadind atat in satul tinerei, cat si in localitatea lor tot felul de povesti prin care sa o denigreze pe victima, mama ei sustine: "Fata noastra nu a lipsit niciodata de la scoala, este un copil linistit.

Femeia a mai declarat ca, pentru a-si scapa copiii de inchisoare, rudele violatorilor au recurs la tot felul de tertipuri pentru a o intimida pe copila, dar si pe parintii ei si pentru a-i face sa renunte la demersul in instanta:

"Au pus o presiune uriasa pe ea si pe noi, pentru a ne retrage plangerea, ba chiar ne-au luat la rost ca nu o facem.

Nicio suma de bani, insa, sustine mama tinerei, nu poate sterge suferinta si umilinta fetei aflate la inceput de drum in viata, careia i-a fost schimbat atat de brutal cursul vietii de cei sapte indivizi care au actionat "in haita" pentru a-si satisface pornirile sexuale. In timpul tragediei, or... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro