EXCLUSIV Marturia Adinei Samson, fosta iubita a primarului Nichita: "Voi lupta, cu pretul imaginii mele terfelite. Sper ca fiica mea sa traiasca altfel"

EXCLUSIV Marturia Adinei Samson, fosta iubita a primarului Nichita:

Adina Samson, fosta partenera intima a primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, hartuita si amenintata de aparatul de spionaj pus la punct de edilul PSD, a dezvaluit in exclusivitate pentru "Adevarul" care sunt planurile sale pentru viitor. Dovezile circumstantiale din "dosarul Nichita" indica faptul ca Adina Samson a fost hartuita permanent, timp de peste un an de zile, de echipe complexe de spionaj, amenintata de interlopi si impiedicata sa-si traiasca viata. Femeia i s-a confesat speriata intr-o seara: "Ma urmareste un Seat negru" Armata de slugi a baronului Nichita VIDEO Adina Samson, fosta iubita a primarului de Iasi, declaratii extrem de grave despre Nichita: "M-a batut, m-a amenintat cu violul si cu moartea" De ce a intrat DNA in patul lui Nichita.

acum 63 luni (8 May 2015)

Adina Samson, fosta partenera intima a primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, hartuita si amenintata de aparatul de spionaj pus la punct de edilul PSD, a dezvaluit in exclusivitate pentru "Adevarul" care sunt planurile sale pentru viitor. Tanara de 33 de ani a acceptat cu greu sa vorbeasca, aratandu-se dezamagita de latura preponderent tabloida in care mass-media din Romania a abordat cazul grav de abuz de la Iasi.

Angajata Primariei Iasi spune ca a hotarat sa se retraga inclusiv din sfera care tine de anchetarea penala a acestui caz. "Tot ce pot sa spun acum este ca nu am de gand sa depun o plangere impotriva domnului Nichita, in primul rand pentru ca vreau sa inchei acest capitol al vietii mele si, in al doilea rand, pentru ca nu vreau sa se creada ca doresc vreun avantaj de pe urma acestei situatii.

Dovezile circumstantiale din "dosarul Nichita" indica faptul ca Adina Samson a fost hartuita permanent, timp de peste un an de zile, de echipe complexe de spionaj, amenintata de interlopi si impiedicata sa-si traiasca viata. In plus, a fost lovita de mai multe ori de Gheorghe Nichita, amenintata cu violul sau cu ruperea picioarelor. Stresul permanent la care a fost supusa a condus-o de mai multe ori la spital si i-a deschis ochii in legatura cu situatia femeilor abuzate din Romania. A ajuns sa depuna plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi pentru ca s-a simtit amenintata cu moartea, chiar daca stia ca orice plangere are sanse mici sa fie anchetata, intr-un oras controlat dictatorial de catre Gheorghe Nichita.

"Cred cu putere ca situatia femeii din Romania trebuie schimbata prin legi care sa o protejeze cu adevarat de violenta si de nedreptate.

Trauma tinerei de 33 de ani a fost accentuata si de tradarile din anturaj.

"Din pacate, eu am fost tradata chiar de cele pe care le credeam prietene, care stiau ce se intampla, care erau complicele lui (ale primar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro